Cotton Bird uitnodigingen
De Baby Shower

De baby shower is dé gelegenheid om een klein feestje te geven met vrienden en familie nog voordat je baby er is. We helpen je bij het voorbereiden met onze uitnodigingskaarten, etiketten en niet te vergeten onze kleine voorspellingskaartjes. Een leuk spelletje dat gespeeld kan worden tijdens het feest! Met het motto “laat het kind in je ontwaken!” presenteren we jullie hier onze nieuwe collectie: Baby Shower.

 

De uitnodiging

Je bent een goede vriendin van de toekomstige moeder of ben je een toekomstige moeder die zelf graag een baby shower organiseert? Ga aan de slag met onze uitnodigingen, speciaal ontworpen voor dit leuke evenement. Er is keuze uit vele verschillende formaten en afwerkingen. Bovendien zijn alle uitnodigingen online te personaliseren.

In onze collectie vind je ook de “binnenkant envelop” en stickertjes. Beide zijn zo ontworpen om je envelop een extra leuke uitstraling te geven. Het is daarbij een aangename verrassing als jullie gasten de envelop openen! De kleine stickertjes kunnen ook gebruikt worden als versiering van snoepdoosjes of andere kleine cadeautjes.

Alle baby shower uitnodigingen vind je hier

 

Baby shower spelletjes

Iedereen houdt van baby’s, maar niet iedereen houdt van alledaagse baby shower spelletjes. Dus als je op zoek bent naar iets dat beslist fris en leuk is, hebben we voor jou de voorspellingskaart ontworpen. Vraag je vrienden om voorspellingen te doen rond de komst van de baby! Wordt het een meisje of jongen, wat zal zijn of haar naam, lengte, gewicht, geboortedag zijn? Zoveel onbekende elementen die je vrienden kunnen raden en vereeuwigen op deze mooie kaarten.

Andere leuke spelletjes kun je vinden op babyblog.nl.

 

Bedankjes en bedankkaarten

Bedank je vrienden voor alle cadeautjes met een fotostrip of polaroid als kaartje. Of ga voor kleine snoepjes in een mooi snoepdoosje. Dit blijft een originele herinnering en is een perfecte afsluiter van een gaaf feest. Tip: leg de doosjes op de tafels voordat het feest begint. Zo kan iedereen zijn cadeautje makkelijk meenemen!

Wil je nog meer tips voor een geslaagd feestje? Lees dan ook ons artikel over de Gender Reveal Party!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!