Dé selectie van cotton bird:
De leukste weddingplanners

Er komt veel kijken bij de organisatie en logistiek van de perfecte trouwdag of trouwweekend. Een goede weddingplanner kan elk evenement, groot of klein, op zich nemen, je advies geven over design en thema’s en dit alles doen binnen jouw verwachtingen en budget. We hebben daarom een top 5 gemaakt van onze favoriete weddingplanners.

 

Het Bruidsmeisje

Achter de schermen: Vivian en haar assistent (en zus) Anouk.

Plaats: Arnhem.

Specialiteiten: Vivian’s aanpak is persoonlijk, eerlijk, vrolijk en enthousiast met een grote betrokkenheid. Net zoals echte bruidsmeisjes! Geen enkele bruiloft georganiseerd door Vivian is hetzelfde. Nog meer voordelen? Ze heeft enorm veel ervaring, heeft een zeer uitgebreid netwerk van leveranciers en is volledig op de hoogte van de laatste trends.

Leuke weetje(s): Vivian wordt regelmatig als trouwexpert gevraagd door bekende media als LINDA, Cosmopolitan of EditieNL. Ze heeft een universitaire studie Psychologie gedaan en heeft ze de vakopleiding tot professioneel weddingplanner in 2016 geschreven voor het NTI. Inmiddels heeft ze ook heel veel mooie awards op haar naam: The Perfect Wedding Award (2012),Zankyou International Wedding Award (ZIWA 2013), Dutch Wedding Awards (2014), Zankyou International Wedding Award (ZIWA 2017 & 2018). Vivian werkt al sinds het begin van cotton bird met ons samen! 

Wedding Eve

Achter de schermen: Eveline, of ook wel Eve of Eef.

Plaats: Dordrecht.

Specialiteiten: Eve is enthousiast, deskundig en betrokken. Ze heeft veel kennis van de markt en een goed gevoel voor styling. Ze laat zich voornamelijk inspireren door jullie eigen stijl en zorgt ervoor dat jullie nergens meer aan hoeven te denken: alles wordt in de kleinste puntjes verzorgd. Inmiddels heeft ze al veel verschillende bruiloften georganiseerd. Ze kan ingezet worden op drie niveaus: als weddingplanner, dit betekent dat zij de volledige organisatie overneemt; als styliste, ze zoekt dan samen met jullie naar de styling en perfecte locatie; of als ceremoniemeester, ze is dan gastvrouw en vraagbaak voor jullie gasten en leveranciers.

Leuke weetje(s): Evelien heeft een juridische achtergrond, is zelf getrouwd en houdt van ballet. Ze is een gecertificeerde weddingplanner. Eve is al sinds het begin van cotton bird een trouwe partner van ons! 

Lijn10

Achter de schermen: Marjolijn.

Plaats: Zuidhoorn.

Specialiteiten: Eigenlijk is Marjolijn niet echt een weddingplanner, maar een hele getalenteerde fotografe met veel ervaring in styling van bruiloften. We vonden dat ze toch een beetje in dit rijtje thuis hoort. Ze is dus als fotografe in te zetten, maar kan je ook helpen met het vinden van jullie trouwthema.

Leuke weetje(s): Marjolijn is gediplomeerd fotograaf, deelt haar liefde voor fotografie met andere leveranciers en organiseert om deze reden vaker styled fotoshoots. We hebben persoonlijk al veel leuke ervaring met deze styliste. Enne, binnenkort zullen we wat meer uitbreiden over Lijn10! 

Droomdag

Achter de schermen: Luciënne.

Plaats: Zevenaar.

Specialiteiten: Bij Luciënne kun je voor drie diensten bij haar terecht. Als weddingplanner kun je door haar je volledige trouwdag laten organiseren en neemt ze je mee door de wirwar van alle mogelijkheden, trends en leveranciers. Dit natuurlijk allemaal binnen jullie budget! Een tweede optie is haar in te zetten als ceremoniemeester. Ze pakt een deel van de organisatie op haar en is aanspreekpunt voor jullie gasten tijdens de grote dag. En als laatste kun je ook bij haar op gesprek. Ze helpt jullie met het starten van de organisatie.

Leuke weetje(s): Luciënne kennen we ook al een tijdje bij cotton bird. Ook met Droomdag hebben we al veel mooie styled shoots georganiseerd (deze zullen ook op onze blog te zien zijn!). Luciënne is ook gediplomeerd weddingplanner. Haar passie voor het organiseren van bruiloften begon met het dromen van haar eigen bruiloft. 

Best Day Ever Events

Achter de schermen: Nailia.

Plaats: Zevenaar.

Specialiteiten: Nailia is gek op bruiloften en is daarom Best Day Ever Events begonnen. Ze heeft al veel bruiloften op haar naam staan en schrikt niet van de meest uiteenlopende trouwthema’s. Denk aan botanical, industriele, festival, shabby chic, vintage, rustiek,  boho chic, bohemian, ze is van alle markten thuis! Voor meer inspiratie, neem een kijkje op haar website.

Leuke weetje(s): Nailia heeft veel ervaring als weddingplanner. Best Day Ever Events heeft de Dutch Wedding Award heb gewonnen, in de categorie Bruiloftstylist en is een van de winnaars van Zankyou International Wedding Awards 2016 en 2017 in de categorie Weddingplanner. Ook is ze genomineerd door Dutch Wedding Awards in de categorie beste Weddingplanner 2016/2017. 

Wat komt er allemaal nog meer kijken bij het voorbereiden van je bruiloft?

Volg onze handige stappen in The Big Wedding Countdown

Omslagfoto van Jordan Voth

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!