Sinterklaas is in het land!
3 posters en een winactie

O, kom maar eens kijken
wat ik in mijn schoentje vind,
3 mooie posters
van die goede cotton Bird Sint!

Sinterklaas is weer in het land en hij heeft onze hulp gevraagd. Wij mogen een setje van 3 posters weggeven. Hoe kun je deze winnen?

 

Deco posters maal drie!

Van de inkomhal tot de verzorgtafel, speelhoekje of kinderkamer: deze happy posters met leuke citaten fleuren elk hoekje van jullie warme thuis nog wat extra op. Geïnspireerd op onze meest succesvolle geboortekaartjes, nemen deze posters de sfeer over van onder andere de Flower Bunny, Blush, Zacharie of Happy Three.

 

 

De posters zijn per stuk te verkrijgen in twee verschillende formaten (18×24 of 30×40 cm). Zo kunnen jullie spelen met de grootte, in dezelfde stijl als jullie (toekomstig) geboortekaartje blijven, of uit totaal verschillende designs kiezen… aan jullie de keus!

 

In de zak van Sinterklaas…

…zitten 3 setjes van 3 posters!
Deze zijn te winnen door zich aan te melden via ons online inschrijfformulier. En deze vind je hier!

>> Klik hier voor het inschrijfformulier <<<

De drie winnaars worden op 26 november bekend gemaakt door middel van loting. De gelukkigen mogen vervolgens drie posters in het gewenste formaat op onze website uitkiezen. Deze worden dan zo snel mogelijk gedrukt en verzonden zodat deze nog in de laarsjes voor sinterklaasje kunnen of later onder de kerstboom!

Deelnemen is héél eenvoudig, het allermoeilijkste is de keuze van de posters zelf! Dus schrijf je in en pluis alvast onze collectie posters uit zodat jullie keuze al klaar staat in afwachting van de trekking!

*NB: Deze decoratieve posters zijn niet te personaliseren, en kan men geen tekst, kleur of design aanpassen.

 

Sinterklaas

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!