Nieuwe Geboortecollectie (+ leuke winactie):
Main sauvage x Cotton Bird

Wij zijn trots en blij jullie vandaag onze nieuwe geboortecollectie te presenteren: Main sauvage. Deze collectie is ontstaan in samenwerking met het Franse merk ‘Main sauvage’, maker van de lieve handgebreide knuffels.

 

Wie is Main Sauvage

Achter dit merk staan Cécile en de linkshandige Julien, die de naam van ‘Main Sauvage’ bedacht, wat letterlijk ‘Wilde hand’ betekent. Een term die vroeger werd gebruikt voor linkshandige personen. Cécile en Julien, beide jonge architecten van opleiding, hadden een aantal jaar geleden besloten om een merk voor knuffeltjes en accessoires (voor klein én groot) te ontwerpen. Oorspronkelijk was Cécile al een tijdje bezig met het online verkoop in haar geboortedorp via de website Etsy. Toen Julien zich ermee ging bemoeien kwam het project pas echt van de grond. Toen was het iets leuks om te doen naast hun studie, nu is het een waar levenswerk geworden.

Cécile en Julien bewijzen met hun project dat “wilde handen” hele mooie dingen kunnen maken. Het Franse koppel uit Lyon pendelen tussen Frankrijk en Bolivië, plaats waar deze knuffels met zachte Alapaca wol worden gemaakt en met ecologisch verantwoordelijke kleurstoffen worden getint. Deze knuffels voldoen aan de veiligheidsnormen van de Europeese comissie en zijn super kindvriendelijk. Met dit werk steunen zij bovendien de plaatselijke economie, en knuffels met een klein esthetisch foutje worden weggeven aan het Rode kruis!

 

Samenwerking Main Sauvage x Cotton Bird

We volgen het koppel al een tijdje tot dat het idee rond een samenwerking ontstond. Wij zijn namelijk niet alleen fan van hun kleinschalig en menselijk project, maar smelten ook helemaal weg bij hun modern poëtisch design. In juni 2018 besloten we met Cécile en Julien rond de tafel te gaan zitten. Een van onze eigen ontwerpers, Blandine, liet zich inspireren door hun zachte, knuffelige wereld van lieve babyaccessoires en heeft van alles illustraties gemaakt. Zes maanden later: onze geboortecollectie Main Sauvage is geboren!

 

Een volledige geboortecollectie

Zachte kleuren, mooie poppetjes op mooi papier voor het aankondigen van zulk uniek moment als een geboorte. En natuurlijk werd de lijn ook doorgetrokken naar onze deco posters, stickers en andere producten zodat de gehele kinderkamer in een Main Sauvage-thema gehuld kan worden.

 

De winactie met Main Sauvage

En omdat goed nieuws nooit alleen komt geven Main sauvage en Cotton Bird leuke cadeaus weg! We konden natuurlijk niet een paar dagen voor Kerstmis zo’n mooie geboortecollectie aanbieden zonder een mooi cadeau! Vanaf vandaag 20 december, tot en met 23 december middernacht geven we verschillende knuffels en stationary weg. Hoe kun je winnen? Ga snel naar onze Instagram en volg de instructies. Veel succes!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!