Persoonlijk cadeautje voor Vaderdag? Hier wat inspiratie!

Hij is een held die in de bloemetjes gezet mag worden! Als je op zoek bent naar een leuk alternatief als cadeautje voor Vaderdag i.p.v. een weelderig bosje bloemen, dan ben je op de juiste plek!

Papa is ontzettend (eigen)WIJS!

Jazeker, hij is de slimste, de beste, de weetal(les)…en papa’s typische uitspraken, maken groot (maar vooral) klein aan het lachen. Daardoor is een berichtposter dé ideale manier om deze uitspraken van (en over) papa een opvallend plekje in huis te geven.

een NEE heb je
(van mama)
een JA kan je krijgen
(bij papa)

Papa oud? MaNee…hij is RETRO-cool!

Terug in de tijd van de oude trouwe instant camera. Laat de favoriete plaatjes van papa omzetten naar hippe vintage polaroids. Samen in een hoesje met eigen tekst, bevat het setje 12 polaroids. Laat de creatieve ziel in je los, en werk rond een thema zoals bijvoorbeeld de voorbije 12 maanden/jaren met 1 polaroid per maand/jaar zodat er een mooie evolutie te bewonderen is. Of gewoonweg de gekste, liefste, meest waardevolle foto’s die papa’s vaardigheden in het licht zetten.

Papa worden is een gunst,
papa zijn een hele kunst

Licht uit, zelfspot aan!

Kunnen lachen met jezelf is een kunst. Het relativeert vele situaties en is goed voor je zelfvertrouwen. Meestal zijn papa’s hier een kei in. Dus een beetje humor in een lieve  attentie voor Vaderdag  kan zeker geen kwaad. Hieronder een voorbeeld hoe je met een grappige tekst een stoer cadeautje maakt voor papa met een mooie geurkaars:

Papa brengt licht in de duisternis …
wanneer hij (eindelijk) die lamp gaat vervangen.
In tussentijd, dit kaarsje.

We love you like you are!

Papa in de schijnwerpers

Het hoeft niet altijd een literaal kunstje te zijn, een mooie sprekende foto omgezet in een leuke poster, is een grote klassieker dat ieder papa’s hart doet smelten. 

Hopelijk heb je zo wat inspiratie gevonden rond persoonlijke cadeautjes en leuke teksten voor vaderdag! Aarzel niet om een kijkje te nemen in onze Deco collectie voor nog meer leuke ideëen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!