Welkom op onze blog!

Waarom een blog?

Simpelweg omdat wij een plek willen creëren voor iedereen geïnteresseerd in de laatste trends rondom het huwelijk & zwangerschap. Hierdoor kunnen wij ons nieuws en de mooiste inspiratie met jullie delen.

Je vindt daarom op deze blog heel veel inspiratie: van prachtige trouwfoto’s van onze favoriete websites, leuke en originele trouwkaarten gefotografeerd door onze trouwe klanten tot interviews met verschillende professionals uit het vak waarvan wij fan zijn. We geven daarbij jonge moeders en vaders het woord en organiseren DIY projecten en winacties met de leukste trendy websites en shops.

 

Wie zijn wij?

Ons bedrijf, opgericht in 2011, is gespecialiseerd in het ontwerpen, drukken en verkopen van online trouw- en geboortekaartjes en kerstkaarten voor bedrijven. Naast een website is Cotton Bird dus ook een plek waar wij jou helpen bij het kiezen van een kaart die bij jouw creativiteit en persoonlijkheid past.

Onze teams zijn gebaseerd in Saleilles en Perpignan in het Franse Catalonië, de zonnigste steden van Frankrijk. Een ideale geografische locatie! Wij zitten tussen de zee, de bergen en op nog geen 30 kilometer van de Spaanse grens!

Centrum van Perpignan

Middelandse Zee

 

Van A tot Z

Omdat kwaliteit een van onze prioriteiten is, doen wij alles helemaal zelf: van ontwerpen (grafisch ontwerpers, webmasters, webdesigners, DTP specialisten…) tot de productie (druk, afwerkingen en het snijden) en van de klantenservice tot het verzenden. Wij ontwerpen en maken bijvoorbeeld elk jaar nieuwe exclusieve collecties: het continue vernieuwen van de modellen is ons handelsmerk. Ons drukwerk is voor klanten met hoge eisen en liefhebbers van gedetailleerde, mooie afwerkingen en producten van kwaliteit.

 

Onze locatie in Perpignan

In de lente van 2015 heeft ons designteam Saleilles verlaten. Het team bevindt zich nu op een prachtige locatie in het oude centrum van Perpignan. Een locatie dat creativiteit ademt!

 

Last but not least…

Deze blog is voornamelijk JOUW blog. Wij willen een plek creëren waar iedereen zijn of haar mening en favorieten met ons kunnen delen. Aarzel dus niet om opmerkingen achter de laten bij elk artikel. Wij lezen alles!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!