Creatieve Kaarten wordt Cotton Bird:
Alles over onze naamsverandering

 Creatieve Kaarten is officieel Cotton Bird geworden op 9 oktober 2017. Onze naamsverandering heeft veel (legitieme) vragen van nieuwsgierige klanten en fans opgeleverd. We hopen via dit artikel jullie vragen eindelijk allemaal te beantwoorden!

De naamsverandering

Na enkele jaren aanwezig te zijn in Nederland en in andere Europese landen, wilden we graag een zachtere naam en een internationale look aan het merk Creatieve Kaarten geven. Om een uniek en stijlvol merk te creëren, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe naam voor alle landen waar ons drukwerk wordt verkocht. Hierdoor kwamen we op Cotton Bird: een nieuwe naam met een poëtisch beeld.

Onze naam is inmiddels veranderd, maar alles blijft voor de rest hetzelfde. De mooiste creaties worden door onze eigen ontwerpers in het Zuid-Franse Perpignan gemaakt en de klantenservice & productie blijft in Saleilles, een dorpje dat nog iets zuidelijker ligt dan het zuidelijkste stadje Perpignan. Ons nieuwe logo is bovendien gemaakt door onze lieve collega Blandine: het kleine, lieve vogeltje van Cotton Bird!

Het grote feest

Voordat we het grote nieuws bekend hebben gemaakt aan het grote publiek, werd deze belangrijke verandering officieel aangekondigd. Alle medewerkers waren uitgenodigd op 29 september in het Domaine des Clos de Paulilles in Frankrijk. Onze collega’s uit Frankrijk, Spanje en Duitsland waren er allemaal bij! Natuurlijk werd dit groots gevierd en de locatie was hier perfect voor: het landgoed ligt namelijk aan de prachtige Vermeille kust! Bij aankomst werden we allemaal begroet met een hapje en drankje.

Na een toespraak door de oprichter van Cotton Bird kregen we allemaal een leuke tas vol met goodies, waaronder een Cotton Bird T-shirt zoals duidelijk te zien is op de foto’s! De avond was perfect: warm weer, dansen tot in de vroege uurtjes onder een prachtige, heldere hemel EN onbeperkt zeevruchten en champagne…

De foto’s

We wilden je graag enkele foto’s van deze prachtige avond laten zien, vastgelegd door de trouwfotograaf David Rochas. Klik op de eerste afbeelding hieronder en scrol door de volledige fotogalerij!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!