Nieuwe trouwkaarten collectie 2020 Cotton Bird

Je kijkt er al weken, zelfs maanden naar uit… Dat is het eindelijk daar! De nieuwe 2020 trouwkaarten collectie van Cotton Bird staat online!

Trouwkaart Cotton Bird

Na enkele maanden werk is het hele cotton bird team trots om de nieuwe trouwkaarten collectie 2020 te presenteren.

Net zoals bij de de collectie van 2019, onthullen we elke week een nieuwe serie trouwkaarten… Aarzel dus niet om onze site en onze sociale netwerken in de gaten te houden om de resultaten van onze talentvolle ontwerpers te ontdekken. Typografie, afwerking, papieren, accessoires… Elk detail is zorgvuldig overwogen om unieke en gemakkelijk aanpasbare trouwkaarten te creëren voor jullie bruiloften. 

Onze collectie volgt 6 belangrijke tendensen, die ik in dit artikel uitvoerig toelicht.

1

Kalkpapier & afwerking: de winnende combinatie

Als je op zoek bent naar elegante en verfijnde uitnodigingen, dan zijn deze nieuwe modellen perfect voor je! Stel je voor: je gasten openen hun post en ontdekken jouw uitnodiging: een prachtig ontwerp gemaakt van een zacht kalkpapier met jullie namen in goud of koper gedrukt… Met een gepersonaliseerde kaart op de achtergrond… Het kalkpapier doet een spel van transparantie, dat jullie gasten zeker gaan waarderen!

Ontdek onze modellen : Hermes | Orfeo | Dageraad | Antibes

2

De lichtheid van het plantaardige

Ook dit jaar krijgen planten een belangrijke plaats in onze collectie – maar deze keer op een delicate en lichte manier. Planten met discrete blaadjes, fijne aren en bloemen die zacht aanvoelen… Om de liefde op de meest tedere manier te vieren, hebben onze ontwerpers de zachtste planten uitgekozen. Gipskruid, pampasgras, limonium, wilgenkatje, eucalyptus of zelfs judaspenning zijn romantisch verwerkt op onze kaarten…

3

Wanneer de Britse geest de Slavische ontmoet

Bloemen zijn een essentieel element in de huwelijkswereld en hebben logischerwijs een speciale plaats gekregen in onze nieuwe collectie. Dit jaar is het tijd voor een kleurrijke bloei, met bloemen die zowel geïnspireerd zijn op de Britse decoratieve stijl (met zeer imposante pastelbloemen vermengd met rustieke elementen) als op de Slavische geest (gebruik van felle kleuren versterkt met zwart-wit en imposante feestelijke versieringen). Een overvloed aan retro en verkwikkende kleuren voor warme trouwkaarten vol karakter!

Ontdek onze modellen : Garden Party | Debussy | Jardin Anglais

4

Trendy en kunstzinnige illustraties

Dit jaar biedt de nieuwe trouwcollectie van cotton bird ontwerpen die geïnspireerd zijn op kunstzinnige illustraties… Geometrische vormen vermengd in een collage, minimalistisch gekleurde tinten, dynamische kleuren… We houden ervan om deze trends te vertegenwoordigen zonder te overdrijven: een mooie manier om de verbeelding te laten spreken…

Ontdek onze modellen : Amiro

5

De grote terugkeer van het Provençaalse thema

De Provence is een unieke bron van inspiratie en blijft dus ook een populaire locatie voor toekomstige bruiden en bruidegoms die op zoek zijn naar een plek voor hun mooie dag. Daarnaast is het ook het thema van vele bruiloften. De regio biedt een sensationeel decor en een fantastisch kleurenpalet voor een prachtig evenement. Een palet dat onze ontwerpers duidelijk heeft geïnspireerd, en dat je op onze nieuwe producten in de vorm van zachte en poëtische tinten groen terugvindt. 

Ontdek onze modellen : Viktoria| Noza | Piana | Toscane

|

Bezoek de website om de 2020 trouwcollectie van cotton bird te ontdekken.

Elke week worden er nieuwe modellen gepost: blijf op de hoogte!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!