Onze top 5 DIY’s voor de herfst

De zomer is bijna voorbij en stiekem kunnen wij niet meer wachten tot de herfst. Rood, geel en bruine bladeren, boswandelingen, kastanjes verzamelen, warme chocolade melk en jawel, bijna Sinterklaas! Wij vinden het de perfecte tijd voor een leuke verzameling herfst projectjes: de DIY. We hebben een top 5 gemaakt zodat ook jullie je alvast lekker kunnen voorbereiden!

 

1.  Eigen gemaakte herfsteikeltjes

Recycle plastic door eigen herfsteikeltjes te maken. Dit kan in prachtige goudkleuren, maar je kunt ook kiezen voor felle kleurtjes. Het enige wat je nodig hebt voor deze DIY is: oude, goedkope plastic eieren, touw- en dennenappelstukjes en een lief klein takje dat als stengel dient.

 

2. Gedroogde bladeren met motiefjes

Maak een prachtige muurdecoratie van gedroogde bladeren. Het is een korte en vooral gemakkelijke DIY. Wel moet je nog even wachten tot dat de herfstbladeren er echt zijn. Voor dit do-it-yourself project heb je wel een Google translation nodig.

 

3. Een prachtige herfstkrans voor aan de deur

Ook de buitenkant van je huis mag een warm herfstgevoel krijgen! Met deze prachtige herfstkrans geef je jouw deur dat gevoel. Het grote voordeel: je kunt de krans meerdere jaren gebruiken. Maar als je wilt variëren dan is dit een leuke bezigheid voor de nog rustige september en oktober maand!

 

4. Herfst potpourri

We hebben een erg leuk projectje gevonden dat ook nog eens lekker ruikt! Geef je huiskamer een lekker herfstgeurtje met deze potpourri DIY. Gebruik gedroogde sinaasappelen, kaneelstokjes en houten kralen en maak een prachtig, heerlijk ruikend decoratief muurstuk.

 

5. Gouden dennenappels

Een ietwat duurder do-it-yourself project, maar het is zo mooi en de moeite (en het geld) waard. Je kunt deze gouden dennenappels natuurlijk gewoon heel lang lang bewaren en hergebruiken. Het is een simpel projectje met geweldig resultaat!

 

Update

En we vonden deze leuke website met allemaal ideetjes voor de herfst! Foto hierboven.

 

ONZE HERFST GEBOORTEKAARTJES

We hebben ook een leuke collectie herfst geboortekaartjes. Hartstikke leuk als je je kleintje binnenkort verwacht! We hebben de leukste bosdiertjes als vosjes, konijntjes en hertjes, maar ook leuke designs als ons Autumn kaartje. Bekijk ze allemaal hier.

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!