Nieuwe trouwcollectie
Seizoen 2019 (+winactie!)

Trouwkaartentrends voor 2019: wat is hot? Wat wordt helemaal hot? En in welke trends zijn onze bruiden geïnteresseerd ongeacht de trends? Het antwoord vind je in onze nieuwe Cotton Bird trouwcollectie voor het seizoen 2019, voor onze birdies door onze birdies.

O ja, en we hebben natuurlijk een leuke verrassing voor jullie bij dit leuke nieuws.

 

Het resultaat van maanden zoeken

Met trots presenteren wij jullie onze eerste collectie trouwkaarten voor het jaar 2019. Onze designers zijn in het voorjaar al begonnen met het ontwerpen en na maandenlang zoeken, bedenken en creëren zijn de kaarten op onze website te vinden. Lettertypes, de afwerkingen, verschillend type papier, kleurpaletten: elk aspect is belangrijk geweest bij het bedenken van de designs. Elk detail is zorgvuldig overwogen om de unieke stationary voor jullie aankomende bruiloften te maken.

 

 

Trouwcollecties geïnspireerd door… jullie!

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben worden onze collecties op de Cotton Bird website geregeld vernieuwd. Onze designers laten zich voornamelijk inspireren door hun persoonlijke leven, hun reizen, door moodboards en door Pinterest. Maar de grootste inspiratiebron moet toch wel jullie bruiloften zelf zijn! Ja, je leest het goed: jullie Birdies zijn onze inspiratiebron! We krijgen al een paar jaar geregeld mooie foto’s van jullie bruiloften toegestuurd en daar komen we geregeld mooie dingen tegen voor geheel nieuwe ontwerpen. Dus wij willen jullie hierbij hartelijk bedanken!

 

Nieuwe trends: Ontdek Velvet

We zien twee trends voor het jaar 2019 die tegelijkertijd elkaars uitersten zijn. Aan de ene kant hebben we het “Dark & Edgy” thema, donker maar met een dosis romantiek! Denk aan Prince, jaren 80 en tinten als zwart, bruin, burgundy en marsala. Een mooi voorbeeld van dit thema is onze Rosaé serie uit de trouwcollectie 2018.

En aan de andere kant van het designspectrum hebben we puur en natuurlijke en aardtinten. Denk aan een bruiloft in de buitenlucht, pampagras, gedroogde bloemen in je boeket… simpel en elegant. Wil je een sneak peak van deze trend? De serie Velvet is naar dit thema bedacht:

 

Nieuwe trouwcollectie 2019

Velvet trouwkaart: the beginning

Tijdens het creatieproces oefenen onze grafische ontwerpers eerst met inspiratieborden voordat ze een definitieve design vormgeven. Kleuren, vormen, patronen, texturen, lettertypen… Inspiratieborden zijn essentiële richtlijnen voor nieuwe collecties. Ze vatten het visueel samen om zo tot een harmonieus en uniek geheel te komen dat vervolgens de lijn bepaalt voor een serie of model. Een voorbeeldje? Bekijk hieronder het inspiratiebord van de Velvet-serie:

Nieuwe trouwcollectie 2019

En een leuke winactie om het te vieren!

Leuk nieuws komt nooit alleen, vandaar dat we Cotton Bird tegoedbonnen weggeven! Win een tegoedbon van €100, €200 of zelfs €300. Hoe maak je kans? Schrijf je snel in via de winactiepagina: http://bit.ly/WinWeddingCadeaubon2019

De winnaars worden op 19 november bekend gemaakt!

Wil je meer weten? Ontdek de andere nieuwe modellen in onze trouwcollectie 2019 (Zoutelande, Eulalie, Leonardo, Felicie…) op onze website.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!