The honey moon: 7 Instagram accounts met de perfecte bestemming voor jullie huwelijksreis

De huwelijksreis is een uniek moment in het leven van een bruidspaar. Na enkele maanden vol organiseren, bloed, zweet en tranen, is het tijd om te genieten met zijn tweetjes. Weet je nog niet precies waar je heen wilt gaan? Geen zorgen, wij hebben 7 Instagram-accounts voor je opgesomd die je zullen helpen bij het vinden van dé perfecte honey moon bestemming.

couple-en-lune-de-miel

Je kent het concept wel van de huwelijksreis – ook wel honey moon genoemd door de hipste stelletjes: zodra het jawoord is gegeven en het feest voorbij is, vliegt het nieuwe echtpaar traditioneel naar een unieke bestemming. Het is in deze hemelse setting dat de newly weds hun nieuwe leven samen beginnen, prachtige herinneringen opbouwen en genieten van een welverdiende rust na een periode van drukke organisatie.

cabanes-sur-pilotis-destination-lune-de-miel

Gaat je voorkeur uit naar een idyllisch eilandparadijs of naar ruige natuur? Berg of zee? Een drukke stad of het platteland? Luxe of authenticiteit? Europa of de andere kant van de wereld? Hoewel het kiezen van de huwelijksreisbestemming voor sommige stellen de gemakkelijkste taak is, vinden anderen het moeilijker om een beslissing te nemen. De reis moet voldoen aan de wensen van twee personen, het moet vaak anders dan anders zijn en dit allemaal binnen een vastgesteld budget. Kortom, een echte uitdaging.

Instagram voor het vinden van jouw huwelijksreis

couple-instagram-inspiration-voyage-de-noces

Net als Pinterest is Instagram een netwerk met een sterk inspirerende dimensie. Instagram bezoek je wanneer je wilt ontsnappen, wanneer je zin hebt om foto’s te bekijken die inspireren voor je volgende aankoop, diy of tripje naar verre landen! Het is dus logisch dat deze social media het perfecte hulpmiddel is om de ideale bestemming te vinden voor een huwelijksreis…

De afbeeldingen die steeds mooier en mooier worden en het grote aantal beschikbare publicaties maken het een echte Bijbel voor inspiratie: je zult zeker je geluk vinden!

We hebben daarom 7 Instagram-accounts voor je geselecteerd die je verschillende ideeën en inspiraties bieden voor jullie huwelijksreis. Get on board!

1

@saltinourhair

|

Sinds 2016 betoveren de twee reizigers Hannah en Nick hun Instagram-volgers met de frisse, adembenemende foto’s van adembenemende landschappen. Hun blog Salt In Our Hair is in een paar jaar tijd een echte referentie geworden. De twee zijn Nederlands en documenteren regelmatig hun wereldse tripjes. Naast mooie plaatjes, geven ze ons ook waardevolle reistips. Een echte aanrader!

2

@eljackson

|

Reisliefhebbers kennen Samuel en Hildegunn Taipale al zeker: de twee zijn liefhebbers van roadtrips en bestemmingen waar ze een van hun favoriete sporten kunnen uitoefenen: surfen. Ze zijn sinds 2016 getrouwd en werden in januari vorig jaar de gelukkige ouders van de kleine Benjamin. Ondanks de jonge leeftijd volgt hun spruit hen overal op hun reizen over de hele wereld … en de kleine heeft nu al Thailand en Hawaï bezocht!

3

@helloemilie

|

Dit account wordt door de raadselachtige Emilie Ristevski beheerd, van wie we heel weinig weten – behalve dat ze Australisch is, fotograaf van beroep en dat ze reist met haar haar metgezel Jason Charles Hill. Dit account is een must see. Verliefd op open ruimtes, de jonge vrouw is zelden in close up op haar clichés te zien. Ze laat de natuur en ruwe landschappen echt voor haar spreken. En het resultaat is verbluffend…

4

@doyoutravel

|

@doyoutravel is het account van Jack Morris, een inwoner van Manchester die op 17-jarige leeftijd de schoolbanken verliet om schoonmaker te worden. Op 21-jarige leeftijd besloot hij zijn functie te verlaten en kocht hij een enkeltje naar Bangkok en een camera. Na twee moeilijke jaren begon hij de kost te verdienen door te bloggen en besloot hij zijn reizen voort te zetten… Nu is hij samen met zijn vriendin Lauren Bullen te vinden op Bali en heeft hij nu meer dan 2,7 miljoen followers…

5

@HowFarFromHome

|

In 2015 besloten Chanel en Stevo hun briljante carrière te verlaten om de wereld te ontdekken. Ze lanceerden de blog How Far From Home, waarop ze hun reizen over de hele wereld documenteren. Op zoek naar nieuwe bestemmingen om te ontdekken, hebben deze Zuid-Afrikaanse wandelliefhebbers (die van plan zijn in 2020 te trouwen) onlangs aangekondigd meer dan 500.000 kilometer te hebben afgelegd… En het is nog niet voorbij!

6

@finduslost

|

Find Us Lost is de reisblog van Selena en Jacob, een stel uit Los Angeles. Ook zij verlieten in 2016 hun baan om de Balkan gedurende 3 maanden te bezoeken. Deze eerste reis was de eerste van een lange reeks, waar geen eind aan lijkt te komen. Het echtpaar, dat in 2017 in Kauai trouwde, kijkt er al naar uit om naar zijn volgende bestemming te vliegen: Frankrijk!

7

@roamaroo

|

Zonder twijfel het bekendste koppel uit deze lijst. Scott en Collette Stohler zijn royalty’s in het afreizen van de wereld. In 2015 verlieten ook zij hun toenmalige banen, verkochten ze hun auto en verhuurden hun huis voor hun nieuwe avontuur: het bloggen en vloggen van reizen. Ze creërden de blog Roamaroo, waar ze de meest romantische plekken ter wereld en de mooiste vakantiebestemmingen verkennen. Het echtpaar heeft talloze prijzen gewonnen voor hun werk en schrijft regelmatig voor media zoals The Huffington Post.

Bonus

@muradosmann

|

Dit is een Instagram-account uit 2011 – en dat weet jij natuurlijk al. Dit is die van de Russische fotograaf Murad Osmann. Tijdens een reis naar Barcelona besloot de jonge man een foto te maken van de achterkant van zijn vrouw Natalia Zakharova terwijl ze hem naar nieuwe plekken meeneemt. Een buzz was gecreëerd en de bekende hashtag (#FollowMeTo) was geboren… Met meer dan 4 miljoen volgers op zijn naam, is dit Instagram-account van de wereldreizigers een ware inspiratie…

Fotocredits : Greg Finck (cover photo) | Marie Fe & Jake Snow (koppel) | Jose Villa (resort)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!