Favoriet van deze week: Little Cloud

Het is bijna Sinterklaas en Kerst dus zijn we allemaal weer op zoek naar leuke cadeau-ideeën! Vandaag willen we jullie wat vertellen over Little Cloud, onze webshop favoriet van deze week met een hele leuke geschiedenis.

Achter dit merk schuilt Claire, mama van twee meiden met een passie: naaiwerk! Na het behalen van een business school diploma en een succesvolle carrière in marketing & press gaf ze dit allemaal op en besloot ze de sprong te wagen: het opzetten van een eigen bedrijf. Ze begon met het creëren van mooie decoratieve stukken voor de kinderkamer in kleine collecties. Dit sloeg aan en het succes volgde. Nu, een aantal jaar later, is Little Cloud een echte winkel met heel veel artikelen zoals kussens, muurstickers, kroontjes, speelmobielen, haarspelden en nog veel meer!

Deze Franse ontwerpster, die inmiddels in Groot-Brittannië woont met haar gezin, maakt de meeste creaties in haar eigen studio. Hieronder vind je enkele voorbeelden van producten uit de webshop Little Cloud waar wij verliefd op zijn geworden… (klik gerust op de naam van het product dat je aanspreekt, de link brengt je direct op de pagina van het product!)

 

Little Cloud

2

 

 ✖ Zwaan kussen    ✖   Hoge stoel kussen / Liberty Capel

Musical sterren kussen “Over The Rainbow”   ✖   Ballerina musical kussen “La Vie En Rose”

Voornaam van ijzerdraad & liberty   ✖   Te personaliseren maankussen

Hoge stoel kussen / Liberty Betsy Porcelaine   ✖   Muurstickers Sky Mix

 

for_littlecloud_october2015_346-990x640

 

Website

Facebook

 Instagram

 Twitter

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!