Een griezelig gezonde Halloween!

Niets gezelliger dan een Halloween feestje met klein en grote duiveltjes rond een kleurrijk smulfestijn. Handig om op voorhand klaar te maken, samen met jullie lieve spookjes! Hieronder vind je dus onze selectie aan makkelijke Halloween recepten.

 

Vampiertje wil een aperitiefje

Haal die saaie glazen uit de kast en tover ze om in sappige pompoentjes. Eenvoudig te maken met wat zwarte plakband. Vul ze met vers geperste sinaasappelsap, en het griezelen gaat van start met heel wat extra vitaminen!

 

Halloween drink aperitiefje

 

Trick or DIP

Laat je Halloween inspiratie vloeien en vraag aan je zombie om samen een  leuk groenteskelet te maken! Het hoofd is een kommetje met een lekkere dip zoals bijvoorbeeld hummus of een yoghurtsausje! Laat die ribben maar tussen je tanden kraken!

 

Halloween Groenten gezond

 

Anti-boe-soep!

Even bekomen van al dat schrikken met een lekker smeuïg pompoensoepje, krokante vleermuisjes uit volkoren notenbrood en bezemsteeltjes met kaas!

 

Halloween pompoensoep gezondHalloween Gezond Kaas

 

Mammie! Mag ik een mummie?

Lekkere toast met een kruidig tomatensausje, kaas en olijfjes. Deze kan je ook op voorhand klaarmaken en net voor het opdienen, de mummies even martelen met een korte grill.

 

Halloween Toast Pizza Gezond

 

Vitaminen monsters

Van deze monstertjes moeten jullie tanden alvast geen schrik hebben! Bananenspookjes, pompoen-manderijntjes of appelmonstertjes, geven een frisse eindtoets aan het feestje! De tanden van de appelmonstertjes kan je maken met stukjes amandelschilfers of zonnebloempitten.

 

Halloween fruit gezond
Halloween Appel Gezond

 

Voor klein en groot,

wensen wij jullie alvast héél véél kriebel  – en griezelplezier!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!