Alles over Engaged
Dé trendy trouwbeurs

“De trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt”. Dit is waar Engaged voor staat en als je al wat trouwbeurzen hebt bezocht, begrijp je precies wat ze hiermee bedoelen. Wij waren op zoek naar een beurs die bij ons past en hadden van onze birdies vernomen dat we Engaged niet mochten missen. Onze collega Marjolein is daarom op pad gegaan en heeft op 13 oktober eventjes een kijkje genomen in de Cruise Terminal van Rotterdam waar Engaged haar eerste beurs voor het aankomend trouwseizoen organiseerde.

 

Waarom is Cotton Bird langs geweest bij Engaged?

“Zoals jullie misschien al wel weten, zijn wij gevestigd in Perpignan en Saleilles in Zuid-Frankrijk, op ongeveer 30 km van de Spaanse grens. Omdat wij alles zelf in de hand willen houden (van design tot productie) zit ook het Nederlandse team hier. We vonden het tijd dat we gingen nadenken over trouwbeurzen in Nederland, maar aangezien we op een afstandje zitten, komt er veel organisatie bij kijken. We wisten daarbij ook niet zo goed bij welke beurs te beginnen.

Wat voor ons belangrijk is, is een beurs die nét wat anders is en die bij onze stijl past. Via een poll onder de Cotton Bird klanten kwamen we terecht bij Engaged.”

 

©Talitha Vos Photography

 

Hoe zou je de stijl van Engaged omschrijven?

“We hebben niet veel vergelijkingsmateriaal wat betreft Nederlandse beurzen maar we hebben wel veel ervaring met beurzen in Frankrijk en Spanje. Ik zou Engaged omschrijven als een beurs voor stellen die op zoek zijn naar de laatste trends. Alles is echt helemaal van nu, gebaseerd op wat we in het Verenigd Koninkrijk of Amerika zien, wat we op Pinterest en Instagram zien. Maar aan de andere kant wel weer heel authentiek Nederlands.

Er staan veel kleinere shops, maar ze zijn één voor één origineel, persoonlijk en echt anders dan dat we vaak zien in de trouwwereld. Elke stand heeft zijn eigen stijl en is van kwaliteit. De organisatoren zijn duidelijk selectief in de keuze van vendors en geven hen hierdoor de vrijheid om hun stand zo te designen als zij willen. Prachtige stands gegarandeerd dus!

Zelf vond ik persoonlijk de keuze van de locatie al erg veelzeggend voor de rest van de beurs. De Cruise Terminal in Rotterdam heeft een industrial look en is erg indrukwekkend, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Bovendien geeft deze locatie een prachtig uitzicht op de stad.”

 

Wat valt er te zien en te doen op Engaged?

“Het is een wat kleinere beurs, maar is echt genoeg te doen! Naast de stands heb je een beauty hoek waar je je haar en make-up kunt laten doen, live muziek, verschillende lezingen, kalligrafie en bloemen workshop en nog veel meer. Je bent er makkelijk een hele dag bezig.”

 

 

Volgende data

Engaged organiseert niet alleen in Rotterdam maar ook in Amsterdam de beurs. In 2019 zullen ze voor het eerst ook in Antwerpen te zien zijn. Hieronder vind je alle data:

2 + 3 februari 2019 // Horta, Antwerpen
16 + 17 februari 2019 // Westergasfabriek, Amsterdam
5 + 6 oktober 2019 // Westergasfabriek, Amsterdam

 

Meer informatie op de website van Engaged.nl!

Foto bovenaan van Enfait.nl

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!