Gastblog Oppassen.nl:
“Kinderen op je bruiloft”

Hebben jij en jouw partner zelf kinderen? Dan is er vast geen twijfel over mogelijk dat jullie alle kleintjes willen betrekken bij jullie bruiloft. Kinderen zijn namelijk dé sfeermakers van de bruiloft! Toch zijn er een aantal dingen waar jij rekening mee kan houden, mocht jij de kinderen uitnodigen op je bruiloft. Babysits heeft dit voor je opgesomd!

Kinderen bij de ceremonie betrekken

Sommige kleintjes kun je een rol toewijzen. Dit vinden zij meestal hartstikke leuk! Je kunt bijvoorbeeld bruidsmeisjes en -jongens uitkiezen, bloemenmeisjes of een kleine de ringen laten dragen. Het is ook nog eens ontiegelijk schattig om de kleintjes op deze manier te zien. Daarnaast kan je de kinderen ook betrekken bij de fotomomenten. Op deze manier zal het plaatje pas echt compleet zijn!

Kindvriendelijke sfeer

Als je de kids uitnodigt moet je er rekening mee houden dat hun concentratieboog van meestal een stuk lager ligt dan die van ons. Het is dan ook handig als de kinderen ergens kunnen spelen. Dit zou buiten kunnen zijn, maar je zou ook een speciale kindertafel aan kunnen wijzen en hier knutsel- en teken spulletjes klaar kunnen zetten.

Een oppas op je bruiloft

Het inschakelen van een oppas op je bruiloft kan erg handig zijn. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken en kan je honderd procent genieten van jouw speciale dag. Ook de ouders van de andere kinderen kunnen genieten en zich focussen op de bruiloft. De oppas zal op ze letten tijdens de bruiloft en zorgen dat er niks gebeurd met hen. Hiernaast is een oppas ook vaak ‘jong’. Zo kan hij/zij gemakkelijk met de kinderen meespelen en hen entertainen. Zo lijkt het voor de kids meer alsof er een nieuw vriendje of vriendinnetje hen komt vergezellen, dan dat er iemand ze in de gaten houdt.

Catering

Het is ook een goed idee om rekening te houden met de kinderen wanneer het aankomt op de catering. Kinderen vinden simpele gerechten veel interessanter en lekkerder dan een luxe 5-gangendiner. Zorg er daarom voor dat er speciale simpele gerechten zijn voor ze, zoals bijvoorbeeld patatjes.

Een kleinigheidje voor de kleintjes

Tot slot vinden kinderen het altijd leuk als zij een kleinigheidje meekrijgen. Je zou een kaartje kunnen uitdelen met een fluwelen zakje en hierin wat snoepjes. Zo kunnen ze lekker smullen en hebben ze ook nog een leuk aandenken aan je bruiloft! Oppas gezocht voor jouw bruiloft? Bekijk dan snel het aanbod van oppassen bij Babysits (Oppassen.nl)!

Kinderen op je bruiloft
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!