20 +1 originele trouwbedankjes voor jullie gasten

Zeg dag tegen saaie trouwbedankjes en bedank je gasten met praktische, creatieve cadeautjes!

Het geven van een klein bedankje is een hartstikke mooi gebaar tijdens jullie trouwfeest. Het vinden van bedankjes die niet in de prullenbak belanden en ook nog betaalbaar blijven daarentegen, is nog een hele klus! Maar geen zorgen, wij hebben de origineelste 20 +1 trouwbedankjes voor jullie hieronder in één lijst gezet.

trouwbedankjes-bedankjes-verrassingsdoosje

Trouwbedankjes voor een onvergetelijke bruiloft

Van de uitnodiging tot de tafelschikking, de decoratie, de outfits en de gerechten die de hele avond geserveerd worden; een bruiloft is tegenwoordig dé gelegenheid voor koppels om een feest volledig naar eigen wensen te organiseren. Originaliteit is daarom natuurlijk een must! De trouwbedankjes voor de gasten, die net zo zorgvuldig worden uitgekozen als de rest, zijn hier geen uitzondering op. Ongeacht of ze online worden gekocht of zelf gemaakt (de welbekende Do It Yourself projectjes), het trouwbedankje is altijd een leuke verrassing voor jullie gasten.

We zeiden het vorig jaar al: vergeet de traditionele zeepjes in onpersoonlijke witte verpakkingen en ga voor persoonlijke, smaakvolle cadeautjes en richt je op de kleine details! Kies voor trouwbedankjes die functioneel, nuttig en origineel zijn zodat jij, je familie en vrienden jullie bruiloft niet zo snel zullen vergeten.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Snoepjes, koek