Winactie French Riviera ☀️ (zomer 2021)

Hello Birdies !

Zin in een overnachting aan de French Riviera? Let’s go!

Ook zo blij dat het bijna zomer is? Wij ook! Daarom maken wij je graag gelukkig met een fantastische leuke winactie, waar je kans kan maken op 5 trendy zomerse cadeaus en een overnachting op een Zuiderse bestemming… Zalig nietsen met zicht op zee, wat wil je nog meer? 🌊☀️⛱

Neem deel van 14 tot 21 juni 2021 aan onze winactie, en maak kans op één groot zomers winpakket, met een overnachting in een chambre d’hôtes aan de Franse Côte d’Azur en andere hippe hebbedingen voor een zalige ontspannende zomer!

Hieronder de inhoud van het zomerse winactie pakket (Jaja, dat al-le-maal! 🤩):

Een overnachting bij Maison Acacia
Côte d’Azur, La Ciobat

Op wandelafstand van de zee, in het historische centrum van La Ciobat, ligt het mooie 18e-eeuwse huis van Léa & Tom. Met Zuiderse smaak en pragmatisch inzicht werd het huis opgedeeld in 4 aparte studio’s. Elke ruimte straalt een Provençaalse sfeer uit mede dankzij de oude meubels en vintage voorwerpen, die met eenvoudige schoonheid in het licht werden gezet. Ideale plaats om even afstand te nemen van het drukke dagelijkse leven, en te genieten van de kleine dingen.

Een loopfiets Banwood
Marine blauw

Smelt helemaal weg van deze loopfiets met retro-Scandinavische look. De Banwood loopfietsen zijn gemaakt van stevige materialen en kunnen tegen een stootje! Helemaal perfect voor je kleine uk die zeker weten staat te popelen om deze loopfiets de wijde natuur in te duwen. Met z’n vintage design maak je de stoerste foto’s van je held op de loopfiets, klaar voor lange uren nieuwe avonturen.

 
Twee fouta’s
Émoi Émoi

Helemaal HOT! Deze Fouta’s, wat Hamamdoeken betekent in het Tunesisch, worden geweven van 100% zacht katoen. Geweldig trendy op het strand, lekker vrolijk tijdens een picknick of gewoon na een heerlijk bad thuis, deze fouta’s geven overal meteen dat fijne vakantiegevoel mee. De Fouta’s worden duurzaam gemaakt door het Franse merk Émoi Émoi, waarbij ze nauw samenwerken met hun Spaanse, Portugese en Tunesische atelier. Over Zuiderse kwaliteit gesproken!

 

Een badpak voor meisjes Louise Misha
en bijpassende tulband

Het ethische en duurzame merk Louise Misha staat voor bohemien vintage kleding in zachte zomerse tinten voor vrouwen, kinderen en baby’s. Voor een zwoele zomer in zuiderse zachte tinten, geven wij een badpak in het winactie pakket mee, voor uren water en strandplezier.

Een zonnescherm
Miasun

Omdat de zon niet altijd even zacht omgaat met de gevoelige huid van de kleinsten, heeft Miasun een ultra lichte zonnescherm bedacht (minder dan 1 kilo) die op nog geen minuut gebruiksklaar is. Plaatsbesparend in de strandtas of de reiskoffer, vergezeld dit zonnescherm je tijdens verre reizen aan het strand, of dagelijkse speelpartijen in de tuin. Niet alleen handig, maar ook mooi met zijn frisse zomerse kleuren.

 

Een opblaasbare zwem -en strandbal XL
van The Nice Fleet

Dat wordt kibbelen over wie als eerste van het gezin het water in mag met de opblaasbare zwemband van The Nice Fleet! Maar geen nood, terwijl de éne lekker in het water rond dobbert; maken de andere uren water -en strandplezier met de mega grote strandbal. Zomerse kleuren en fleurige designs, The Nice Fleet geeft de toon van de aanstaande zomer aan!

Twee illustratie posters met houten kader
van Cotton Bird

Een snuifje cotton bird in het winactie pakket mag er natuurlijk niet aan ontbreken 😉! Om nog lang na te kunnen genieten van de zuiderse trip en andere cadeaus, sluiten we het winpakket af met twee vitaminerijke posters! Voor het vrolijk decoreren van je interieur en nog lang na te kunnen zomeren in de woonkamer.

Wie niet waagt, wie niet wint! 😎

Neem een kijkje op onze instagramaccounts, voor het deelnemen aan de winactie!

@cottonbirdnl, @cottonbirdfr @cottonbirdde en @cottonbirdes

Alles staat uitgelegd in de posts!

Alle voorwaarden van de winactie, vind je hier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!