Kerst tot in de puntjes!

Een mooi gedekte tafel, pakjes harmonieus onder die majestueuze boom… ben je ook zo’n Kerst fan met oog voor detail? Wij ook!

 

Een knal van een wensbal

Op zoek naar een originele wenskaart? Dan is  onze collectie kerstballen misschien wel iets voor jullie. Een setje bevat 6 knallers van ballen, met tekst aan de éne kant en een eigen foto aan de andere. Voor jullie eigen kerstboom, krans of kerstslinger,  met deze gepersonaliseerde kerstballen wordt deze helemaal uniek. Ook leuk om rond te sturen als wenskaart, zodat jullie familie en vrienden deze ergens kunnen ophangen.

 

Kerst nieuwjaar kerstbal papier wenskaarten kerstdecoratieKerst nieuwjaar kerstbal papier wenskaarten kerstdecoratie

 

Zo gaat het zeker niet fout

Geen zin om op het laatste moment op zoek te gaan naar ‘iets’ dat kan dienen als etiket? Dan zijn onze etiketten zeker iets voor jullie. Te verkrijgen in een setje per 8 etiketten, waar je kan ingeven voor wie het cadeautje is, en van wie afkomstig. Zo voorkom je als vorig jaar, dat het pakje van tante Kaat bij oom Toon terecht komt. 🙂

 

Kerst nieuwjaar etiketten wenskaarten kerstdecoratieKerst nieuwjaar etiketten wenskaarten kerstdecoratie

 

Mooie pakjes met mooie plakkertjes

Geen tijd om etiketten aan de pakjes te  knopen, geen zorgen, pimp de pakjes snel op met onze stickers! Geen zin om die fles wijn in te pakken, een stickertje en hoppakadée. Nog stickers over? Waarom ze niet gebruiken als onderdeel van de tafeldecoratie; zo kun je ze bijvoorbeeld op de papieren servetten bevestigen of op de naamkaartjes. Je kan ze natuurlijk ook gebruiken als sluitstickers voor de enveloppen van de wenskaarten. Ideeën genoeg ! Deze zijn te verkrijgen per 10 stuks.

Kerst nieuwjaar etiketten wenskaarten kerstdecoratieKerst nieuwjaar etiketten wenskaarten kerstdecoratie

Met goud, -koper, -kerstrood of vintage black , alle producten hebben 35 verschillende stijlen, aan keuze ontbreekt het dus zeker niet!

 

Op tijd bestellen, en lekker verwennen

Om de eindjaarsperiode sereen in te gaan, raden wij u aan deze producten tijdig te bestellen. Wegens de gevoelige gouden of –koperen afwerking, drukke koeriertijden en eventuele sneeuwval, geven wij 10 werkdagen aan voor het ontvangen van de bestelling, of met ander woorden, ongeveer 14 kalenderdagen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!