Win je Cotton Bird trouwkaarten!

Valentijnsdag komt steeds dichter bij en daarom dachten wij: het is tijd voor onze eerste Cotton Bird winactie van 2018! Deze keer verwennen we een toekomstig bruidspaar met gratis trouwkaarten naar keuze!

 

Wat kun je winnen?

Met dé dag van de liefde in ons achterhoofd hebben we gekozen om niet alleen de trouwkaarten aan te bieden, maar een heel trouwpakket! Waar dit pakket uit bestaat? Uit uitnodigingen, stickers, envelop liners (binnenkant van de envelop) en snoepdoosjes. Bovendien mogen jullie één extra product naar keuze kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de save the date of inlegkaartjes, bedankkaarten, tafelkaartjes of programmawaaiers, de keuze is geheel aan jullie.

We stellen bovendien geen limiet aan het aantal kaarten. Zo is de winactie leuk als je een intieme bruiloft organiseert of als je er een enorm feest van maakt!

 

Hoe kun je winnen?

Dat is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder te reageren: vertel ons hoe jij ten huwelijk bent gevraagd (of hoe jij je partner ten huwelijk hebt gevraagd) en deel daarbij de link naar de Cotton Bird trouwkaart, ofwel de stijl, die jullie graag zouden willen winnen.

Kijk gerust nog even rond op onze website om je keus te maken (www.cottonbird.nl). Onze collecties worden erg regelmatig geüpdatet. Elke week ontdek je weer nieuwe modellen. Wellicht zit de trouwkaart van je dromen hier tussen!

 

trouwkaarten pakket winactie Valentijnsdag

Let op: alleen degenen die een volledige reactie plaatsen (verhaal en link) worden als deelnemers beschouwd. Onvolledige berichten worden niet meegerekend.

 

Tot wanneer kun je meedoen?

Jullie hebben tot 14 februari 12 uur ’s middags om mee te doen. De winnaar wordt dezelfde dag nog op de blog bekend gemaakt en ontvangt een mail met verdere uitleg.

 

Nodig vrienden en familie die ook de grote sprong gaan wagen uit om mee te doen. Vergeet bovendien niet om onze Facebookpagina te liken zodat je op de hoogte blijft van ons laatste nieuws!

We zijn benieuwd naar al jullie mooie verhalen, veel succes!

91 Comments
 1. Hey Cotton Bird,

  Ik ben op 4-4-2016 ten huwelijk gevraagd; totaal onverwachts. Begin maart 2016 kreeg ik een appje van een vriendin, die vroeg of ik 4-4 een dagje samen met haar wilde shoppen. Dat vond ik helemaal prima, maar hé, waarom vraagt ze dat nu al? Anyway, ik had de afspraak in mijn agenda gezet en dacht er niet meer over na.
  Op dé bewuste 4-4 werd ik wakker, was me gereed aan het maken voor een dagje shoppen met mijn vriendin, toen mijn vriend zei: ‘Kom, opschieten, we gaan een dagje weg! Ik zei: huh, nee dat kan niet, want ik ga vandaag met mijn vriendin een dagje shoppen. Ik kan nu echt niet mee, een ander keertje dan maar!
  Maar nee, hij zei: je moet echt mee, ik heb je vriendin al afgebeld.
  Mijn reactie was: oh..?
  Ik ging dus maar mee met mijn vriend, helemaal in de war omdat ik me had ingesteld op een dagje shoppen (haha)
  Hij had de weg naar Monschau, een heel romantisch dorpje in Duitsland, uit zijn hoofd geleerd en daar reden we heen. Prachtige natuur, prachtig dorpje. Toen we een eindje gingen wandelen langs een riviertje, heeft hij mij ten huwelijk gevraagd. Zo gaaf, en wat een mooi moment. Natuurlijk zei ik ja!

  We gaan trouwen op 21-06-2018 🙂
  Dit is ons favoriete kaartje: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M06-205

 2. 2 maart is een dag die ik niet snel meer zal vergeten. Mijn vriend en ik zijn begin maart 2017 een lang weekend naar Londen geweest. Voordat we daar naartoe gingen, vertelde hij mij dat hij een cadeautje voor mij had maar dit cadeautje mocht ik pas in Londen open maken. Toen we bij het hotel waren aangekomen en we vervolgens hadden ingecheckt gingen we meteen het centrum van Londen in. Het was een stralende dag! Mijn vriend had een tasje in zijn hand en ik begon toch wel nieuwsgierig te worden… Toen we bij de welbekende Tower bridge aan kwamen mocht ik het cadeautje open maken. Toen ik het cadeautje open maakte, zag ik een fotolijstje met daarin een foto. Op de foto stond een reservering van een restaurant in Lage Vuursche waar wij wel eens samen gaan lunchen. Mijn vriend vertelde mij dat hij een paar maanden geleden mijn ouders mee uit lunchen had genomen om mijn hand te vragen. Vervolgens ging hij op zijn knie en vroeg mij ten huwelijk op de Tower bridge. Ik vind dit nog steeds zo romantisch en lief! Inmiddels zijn wij nu bijna een jaar verloofd en op 18 augustus is onze grote dag. Wij kunnen niet wachten!
  Allereerst wil ik zeggen dat al jullie kaarten stuk voor stuk er ontzettend mooi uit zien! Als wij onze voorkeur uit mogen spreken dan zouden wij kiezen voor de trouwkaart Blossom. https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M45-013

 3. Mijn vriend heeft mij ten huwelijk gevraagd op 9 juli 2016. We hadden die dag een festivalletje gepland waarbij mijn favoriete muzikant, Damien Rice, kwam spelen.

  Voor we besloten om onze dag te starten ging ik naar mijn favoriete coffeehouse nl. Blackbird. Hij gedroeg zich al de hele tijd wat vreemd en al snel bleek waarom hij opvallend veel oogcontacte maakte met iemand van het personeel. Hij had een glaasje champagne besteld en ging toen door zijn knie. Daarbovenop had hij telefonisch contact opgenomen met de vrouw die ons bediende om te vragen of ze foto’s wou maken. Het was het eerste en wellicht het laatste huwelijksaanzoek in hun zaak, maar ik zou niets willen veranderen. Zo veranderde mijn favoriete koffiehuisje meteen in een magisch plaatsje.

  Leuk detail: Ieder jaar gaan we op 9 juli daar gaan ontbijten!

  En dat festivalletje was het beste van mijn leven!

  Mijn favoriete kaartje is het volgende: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M22-038

  Ik ben helemaal gek van de verfijnde details en kleuren ????

 4. Ik heb mijn vriendin, na 10 jaar samenzijn, afgelopen zomer ten huwelijk gevraagd in de buurt van Kaapstad. Wij waren 28/7 10 jaar samen en op 5/8 had ik een verrassing voor haar geregeld. We zijn met een luchtballon in omgeving van Kaapstad de lucht in gegaan. Toen de zon achter de bergen vandaan kwam ging ik op één knie. (Best krap in zo’n bakje) Ze had het niet meer verwacht en dat maakte het nog specialer. Een dag later kwamen wij erachter dat wij (inmiddels) over een kleine 9 weken ouders zullen worden. We zijn dus al druk bezig met het plannen van onze bruiloft in oktober en hebben 2018 bekroond als ons jaar.

  Het winnen van deze kaarten zou echt fantastisch
  zijn! Die passen namelijk helemaal binnen onze stijl

  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M47-007

  Groeten, Sander

  1. Wauw Sander, dat is veel leuk nieuws in één keer! Gefeliciteerd, die 9 weken zullen snel voorbij gaan. Erg spannend, daar worden wij blij van 🙂

 5. Hi,
  Wat een super toffe actie is dit.
  Ik zag het bericht voorbij komen op instagram, en dacht gelijk : ” dan moet je vast weer mensen taggen, en post delen op je eigen IG…” maar…. dat hoeft dus helemaal niet 🙂 Leuk!!

  26 -8:
  Het was een van de laatste zonnige dagen van de zomer.
  Ik had die middag een verjaardag van mijn neefje. Mijn vriend zou later op de middag nog even aankomen want hij moest die middag voetballen.
  Dus zonder enig vermoeden kwam mijn vriend laat in de middag op de verjaardag.
  Na zo’n 3 kwartier zei hij: “Zullen we gaan, het is al bijna half 6, gaan we lekker eten..”
  Ik vond dit een goed idee en namen afscheid van de familie.
  Toen we de poort uitliepen vroeg hij” kom je mee naar mijn auto, rij maar met mij mee..”
  Maar ik reageerde gelijk heftig van Neee, dat is toch niet handig, dan staat mijn auto hier nog!
  Nee, zei mijn vriend, kom maar gewoon met mij gezellig mee, die auto komt wel een keer.
  Heb toen nog even tegen gestrubbeld maar ben toen toch met hem mee gegaan…

  Vervolgens vroeg hij, in de auto aangekomen zijnde, om de TomTom te pakken.
  Ik reageerde weer heel verbaasd: “Maar je weet toch wel de weg naar huis vanaf hier?! ”
  Nee, zij mijn vriend, we gaan ergens anders heen, heb een leuke verassing voor je, dit heb je wel verdiend na de afgelopen maanden…
  ja maar…. ik wil me dan wel omkleden hoor, want ik zie er nu niet echt leuk uit en….. enz.
  Ook dit mocht niet van mijn vriend, we gaan nu weg, mond houden en genieten 😉

  Oke oke….. daar gingen we dan.. ik onderweg raden waar we naar toe gaan maar ik kwam niet veel te weten.
  Ergens in mijn achterhoofd had ik wel een klein vermoeden van: zal dit een huwelijksaanzoek worden?!
  Maar ik duwde de gedachten ook weg omdat ik geloofde dat hij gewoon iets liefs had verzonnen omdat afgelopen maanden zwaar waren. ( hij had de boodschap gekregen dat hij een tumor in zn heup had)
  Dus.. ik liet me verassen.

  Na een klein uurtje kwamen we aan bij de Loosdrechtse plassen. Ik had toen wel een vermoeden dat we gingen varen..
  Toen de auto geparkeerd stond wilde ik naar de ingang lopen van het complex, maar zag toen dat mijn vriend naar zijn kofferbak liep.
  Hij haalde een hele grote picknickmand eruit!! Ik was helemaaal flabbergasted.
  Ik kon het gewoon niet geloven dat hij dat allemaal had georganiseerd voor mij..
  Met een big smile, en lichte spanning, stapte we opgegeven moment in het gehuurde bootje.
  Na een poos varen had mijn vriend het idee om de boot vast te leggen en op een eiland te gaan picknicken.
  In mijn hoofd dacht ik gelijk: “Oke… als hij me gaat vragen dan zal dat nu wel gaan gebeuren…”
  dus wij heerlijk kleedje neergelegd en heel de mand leeg gehaald, het was zo lief om te zien wat hij allemaal gekocht en klaargemaakt had.. ( hoorde later, met behulp van zijn moeder en zusje 🙂 )
  Na heerlijk gegeten te hebben en super genoten te hebben vroeg mijn vriend of we weer terug gingen, want moesten over een uur de boot weer ‘inleveren’.
  We hadden nog heerlijke brownies over, maar we zaten zo vol, dat we die zouden bewaren voor straks.
  Heel stiekem…. toen we de mand gingen inpakken.. had ik nog gekeken of er misschien nog een klein doosje in zou zitten, maar ik zag , helaas, niks..

  En zo waren we weer in het bootje gestapt en voeren terug naar de verhuur plaats.
  Diep van binnen vond ik het jammer dat hij me niet gevraagd had, maar duwde die gedachten gelijk weg met : het komt vast ooit goed 🙂

  Toen opeens vlak voor de verhuurplaats stopte mijn vriend de motor en vroeg: Oja, ik heb nog wat voor je,
  Dus ik antwoorden heel droog: “Oja, die brownies hebben we nog! ”
  Dus ik bleef rustig zitten…
  Mn vriend grabbelde wat in de mand!! (hij had het doosje ingerold in een theedoek!!) en zag ik toen plots met een zwart doosje te voorschijn komen…
  En voordat ik het wist zat hij op 1 knie in het bootje en vroeg mij ten huwelijk.
  Ik was zo verrast door dat moment dat ik spontaan moest huilen, maar ik wist wel: Jaaaa te zeggen!! 🙂
  De momenten daarna beleefde ik in een soort droom, het was heel fijn.

  Het was voor mij het meest romantische, onverwachtse en liefste aanzoek!

  We hopen 31 mei te gaan trouwen, en zijn druk bezig met de voorbereidingen.
  Ik heb jullie een poosje geleden viavia gevonden, we zijn erg enthousiast over jullie stijl en kaarten.
  We zitten nog te twijfelen over paar kaarten, maar het wordt er sowieso 1 uit:
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwcollectie-kaarten.asp?c=simplement
  Simply White.

  Het is misschien een beetje een lang verhaal geworden, maar toen ik aan het type was kon ik niet meer stoppen 😉
  Succes met lezen.

  Groetjes,
  Mirjam

  1. Inderdaad een erg lang verhaal, maar ze zitten er dan ook gelijk helemaal in (moest er bijna zelf van tranen hahaha)! Het had uit een boek kunnen komen: spannend en echt mooi! Bedankt Mirjam!

 6. Mijn vriend heeft me bij een waterval in Oostenrijk ten huwelijk gevraagd. Het was echt een verassing en heel romantisch. Hii was bang dat ik de ring zou vinden in zijn koffer en heeft de ring al die tijd in zijn portemonnee bewaard. En was hij heel bang dat hij de ring zou verliezen.

  Wij zouden kiezen voor de serie Marly. Past perfect bij ons thema en kleuren.

  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M36-037

 7. Wat een super leuke actie!
  Toevallig was ik al aan het rondsnuffelen op jullie website voor trouwkaarten.
  Tot nu toe is: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M38-009 onze favoriet.
  Wij gaan 27-10-2018 trouwen en daar kijken we allebei zo naar uit!
  Jasper heeft mij op 5-1-2018 ten huwelijk gevraagd terwijl ik thuis ziek op de bank lag. Onze twee kleine nichtjes zaten ook in het complot. Ondanks dat ik ziek was die dag wou hij het niet langer uit stellen.
  Het was lief, romantisch en gewoon bij ons thuis. Precies wat bij ons past ❤️
  Hij had alles zo goed geregeld zelfs een etentje in de avond. Ik was ziek maar ben gewoon meegegaan. Jasper regelt zoiets niet vaak dus ik was zo trots op hem. Echte liefde!

 8. Vorig jaar zijn mijn vriend en ik naar Japan geweest. Hij had blijkbaar al langer het idee om mij ten huwelijk te vragen, want hij is met mijn zus een maand ervoor de ring gaan uitkiezen, en heeft een week ervoor aan mijn ouders gevraagd of hij met me mocht trouwen 🙂
  Hij had alles goed voorbereid: ring in een sok in de valies, en ja, een week later in Kyoto, in het Arashiyama Bamboo Forest (zeker eens googelen) is hij op zijn knieën gegaan. Het was superromantisch, niet in het minst omwille van de prachtige omgeving, maar ook omdat ik totaal verrast was!
  Wij hadden uw website al eens uitgeplozen en vinden Blossom Grey het tofst! (https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M20-000-G).

  Groetjes,
  Dominique

 9. Wat een geweldige actie! Mijn lief en ik zijn al even aan het snuffelen op jullie site maar wachten nog met bestellen tot we de preweddingshoot gehad hebben en die foto’s kunnen gebruiken. Deze kaart lijkt ons erg tof! https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M41-002#

  Afgelopen jaar was ik op vakantie met een vriendinnetje en terwijl ik lekker aan het relaxen was, is hij stiekem helemaal naar onder in ’t land gereden om daar boven op de Sint Pietersberg een filmpje op te nemen voor het aanzoek. Een paar weken later gingen wij een nachtje weg, beklommen die berg, hebben op een prachtige plek gepicknickt en toen hij zei dat hij nog even een foto wilde maken met mij en het uitzicht, werd ik ineens van achteren geknuffeld en kreeg het filmpje in mijn handen geduwd. Zó waanzinnig lief en leuk gedaan en zoveel lieve woorden. Het filmpje eindigde met de mededeling dat hij me een vraag wilde stellen en toen ik me omdraaide zat ie er hoor, op z’n knieën inclusief ring erbij! Blijkbaar heb ik nooit ja gezegd maar heel hard ‘duuh!’ uitgeroepen haha.

 10. Wat leuk om zulke mooie kaarten te kunnen winnen! Ik ben op de 22e van afgelopen november gevraagd, deze avond was een kopie van ons eerste afspraakje. Na een behoorlijk drukke dag en met een slecht humeur stond ik op mijn werk klaar om naar huis te gaan toen mijn vriend kwam voorrijden. Hij stapte zijn gepoetste oldtimer uit en liet mij instappen, ik werd meegenomen naar het centrum van Utrecht. Allebei dol op heerlijk, uitgebreid dineren hebben we die avond genoten van een verrukkelijk diner. Stiekem hoopte ik op een aanzoek na 10 jaar maar toch zag ik het niet aankomen. Eenmaal terug thuis kwam ik binnen in een huis vol kaarsjes en rozen en toen volgde de vraag. Natuurlijk zei ik ‘JA’! Aankomende 1 december is het zover. We kijken uit naar een intieme, winterse bruiloft waar we de liefde vieren met alle lieve mensen om ons heen. Ondanks dat het relatief klein wordt, word ik steeds enthousiaster van al het leuks dat er is om de bruiloft tot in de kleinste puntjes te perfectioneren! Deze mooie kaarten passen zeker bij dat plaatje: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M06-217

  1. 10 jaar gewacht, dat gaat helemaal goed komen! En wij zijn helemaal fan van winterse bruiloften, is toch net even wat anders en vooral met Kerst zo romantisch <3

 11. Beste Corronbird,

  Op 24-08-2018 zijn Paulo Lemos en ik 10 jaar samen. Op die dag gaan we dan ook trouwen.
  Hoe is het zover gekomen?
  2 jaar geleden op 06-02-2016 heeft Paulo mij ten huwelijk gevraagd. Die nacht kwam ik na een lange avond werken in de horeca om 05.20 uur thuis. Al die tijd had hij zitten wachten. Er hingen slingers door de kamer, ballonnen overal. Ik ben op 6 februari jarig, dus ik dacht dat dat voor mijn verjaardag was. Hij kwam met een taart tevoorschijn en ik mocht een wens doen. Ook stond hij met mijn knuffel in zijn handen. Die heb ik gekregen toen hij een jaar naar Angola ging. Hij komt daar oorspronkelijk vandaan en is toen hij 7 was als vluchteling naar Nederland gekomen.
  Er kwam een hele speech over de tijd dat we verkering kregen tot nu toe. Best een aantal dingen die we meegemaakt hebben samen. Niet gek als je 15 bent als je al bij elkaar komt.
  Ik vond het al gek voor mijn verjaardag, zo’n uitgebreide speech. Uiteindelijk mocht ik na de wens een ballon kapot prikken en daar viel de ring uit. Hij ging op zijn knieën en vroeg me!

  Ik kan niet wachten tot het 24-08-2018 is. Nu zijn we met de voorbereidingen bezig, waaronder de trouwkaarten.
  En JA! Wat zouden we graag deze kaarten willen winnen. De trouwkaart Augustina spreekt ons heel erg aan. https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M46-001

  Op onze bruiloft komen ook gasten uit portugal en Angola. Dus we willen graag 2 kaarten, 1 in het Nederlands en 1 in het Portugees.

  Nu maar duimen…

  Paulo Lemos en Dieteke Lentjes

 12. Super leuke actie! Ik ben op 2 september 2017 ten huwelijk gevraagd op de posbank bij Arnhem. 2 reeën keken op dat moment even stiekem boven de hei uit en waren dus onze getuigen ???? Wij hopen op 11-10-2018 te trouwen en ik ben al druk bezig met het bewerken van de kaart https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M38-009 Hoe leuk zou het zijn om deze dan ook te winnen!

  We wachten in spanning af en succes voor jullie nu er weer een drukke tijd aan komt!

  Groetjes Ingrid

  1. Hahaha wat leuk! En ja het is al lekker druk, maar voor ons is dit een van de beste momenten. Heel de dag door mooie verhalen, mooie plaatjes en mooie mensen!

 13. Mijn partner en ik zijn 16.5 jaar samen. Afgelopen december, op een zondag, sneeuwde het in Nederland. Omdat het weer zo slecht was zouden we de hond uitlaten bij Kasteel Groeneveld te Baarn. Daar was tevens een Brocante fair.
  Het sneeuwde hard. Door de spijlen van de toegangshek zagen we kinderen sneeuwballengevechten hebben. De vuurkorven bij het restaurant branden. Er hing een echte gezellige winterse sfeer. Binnen in het kasteel waren koortjes kerstliedjes aan het zingen. Een echte Dickens sfeer. Buiten waren helaas al heel veel kraampjes gesloten. Alleen de glühwein stand was nog open.
  Heerlijk opwarmen aan de glühwein.
  Daarna zijn we de kasteeltuin in gelopen. De hond was helemaal happy vanwege de sneeuw.
  Op een gegeven moment sprak mijn partner een mw aan. Wilt u een foto van ons maken. De mw stond klaar voor het maken van de foto.
  Opeens zomaar uit het niets gaat mijn partner door de knie en vraagt mij ten huwelijk. Ik was totaal verrast. De mw van die de foto’s maakte ook. Die heeft haar vinger op het knopje gehouden waardoor wij meerdere foto’s hebben van dit moment.
  Met kerst hebben we een foto meegestuurd naar de familie en vrienden. Velen dachten dat het een grap was.
  Gelukkig waren ze daarna super blij.
  Op 2 juni 2018 trouwen we op kasteel Groeneveld. De Corton bird Chinoisekaarten spreken ons erg aan. Dit kasteel bevat nog veel oude behangen in rococostyl. De Chinoisekaart met de mooie kleuren. Poederroze lint. De gouden letters passen helemaal bij ons thema en locatie.
  Deze hebben we onlangs besteld.
  Ik was na 16.5 jaar samen zijn zeer verrast. En blij dit zo te hebben meegemaakt. Hij had geen ring. Dit was het juiste moment. De sfeer. De sneeuw. De omgeving. Alles.

 14. Op 24 maart 2017 zou mijn vriend met mijn vader bij ons in huis gaan klussen. Uit het werk zou ik mijn moeder ophalen en zouden wij gezamenlijk bij ons eten. Eind van de middag was ik zwaar geïrriteerd dat mijn vriend maar geen foto wilde sturen van de vorderingen van het klussen. Aangekomen bij mijn moeder moest ik eerst ook nog eens met haar naar de supermarkt, want ze moest echt nog even wat spullen halen die ze de volgende dag nodig had. Niet wetende dat ze alleen maar tijd aan het rekken was, ben ik netjes 3 supermarkten langs gegaan om haar te helpen. Niets vermoedend kom ik eindelijk thuis en ik loop meteen lekker te klagen over de klussers. Zodra ik de woonkamer deur opendeed schrok ik mij kapot. Heel de woonkamer stond vol met familie en vrienden en mijn vriend en zoontje netjes in pak. Paar seconden later kwamen ze beide naar voren en ging mijn vriend op 1 knie. Door mijn tranen heen gilde ik ja. Daarna kon het “verlovingsfeest” meteen beginnen.

  Al snel met plannen maken voor onze trouwdag viel ons oog op jullie mooie collectie kaarten. Inmiddels hebben wij de save the date kaarten van onderstaande collectie verstuurd. Zou mooi zijn als we onze trouwkaarten uit deze collectie zouden winnen!

  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M40-009

 15. Dat ik wilde trouwen was mijn vriend denk ik wel duidelijk na mijn vele ‘hints’… Dat ik (al lang) hoopte dat het ging gebeuren was een understatement maar wanneer was nog wel de grote vraag. We hebben het er wel eens over gehad over hoe hij het zou doen en één ding was zeker… níét met andere mensen erbij. Dus tijdens onze vakantie waar mijn ouders, zusje en zwager (allen in het complot) in een vol restaurant had ik niet verwacht.

  Ik maakte enkele moment daarvoor nog een Instastory omdat we zo’n mooie tafel hadden bij de Cotton Club op Ibiza. Achteraf zag ik mijn groom to be op dat filmpje wel erg zenuwachtig tegen de tafel tikken. Na een (voor mij onopgemerkte) knik naar mijn vader zei hij: ‘ik moet je nog wat vragen!’ Dus ik zei: ‘uhm, nee. Je hoeft mij helemaal niks te vragen’.Denkende dat hij mij in de maling nam. Pas toen de ring tevoorschijn kwam en ik mijn overige tafelgenoten met telefoons op mij gericht zag dacht ik: oh God, het gebeurt nu gewoon! Na natuurlijk volmondig ‘JA’ gezegd te hebben werden we met hartjes confetti bestrooid en was het hele restaurant vol toeschouwers aan het applaudisseren.

  Mijn ouders hadden de ring mee en mijn zwager was niet de ‘omgeving’ aan het fotograferen maar de juiste instellingen op zijn camera aan het regelen voor het grote moment! Ik kan dus al sinds 28 september 2017 niet blijer zijn. Precies een jaar en een dag later trouwen wij op 29 september op Ibiza en zouden mijn verloofde (ja die term misbruik ik nu) en ik het geweldig vinden om deze mooie prijs te winnen! Wij kunnen niet wachten en ik kan de dagen op mijn, jawel, aftel app wel wegkijken.
  Onze favoriet is: Copper https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M47-007

  Fingers Crossed!

  1. Trouwen op Ibiza… Daar zou ik nu wel graag willen zitten! Wat een geweldig verhaal. We wensen jou en je VERLOOFDE heel veel succes met de winactie hahaha!

 16. Toen ik 15 jaar oud was wist ik het al, ik geloof ik liefde op het eerste gezicht. Daar was hij, mijn eerste vriendje.. en wie had kunnen weten, 15 jaar later, mijn droomman! Helaas duurde de verkering maar 2 jaar en gingen wij beiden ons eigen weg. Allebei ondervonden wij andere geliefden, maar toch bleef het altijd kriebelen. Tot 2 jaar geleden.. ik trok de stoute schoenen aan en vroeg hem mee op vakantie, bestemming: Bali. Een fantastische vakantie waar wij naast veel plezier en geflirt toch maar om elkaar heen bleven draaien. Bij terugkomst bleek er een wonder geschiet.. want onze jarenlange liefde werd bezegeld door de komst van een baby. ❤️ Op 1 januari 2017, inmiddels 8 maanden hoog zwanger, in het samen zijn van mijn ouders stelde mijn vriend met tranen in zijn ogen de bewuste vraag: ‘Wil jij, mijn eeuwige jeugdliefde en de toekomstige moeder van mijn kind voor altijd bij mij blijven en met mij trouwen? Ons kind is al een bezegeling van onze liefde, maar juist ook omdat wij samen oud willen worden.
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M40-011

 17. Wat een leuke actie! Wij vinden de Cottonbird-kaarten erg mooi :-). Op 11 augustus 2017 ben ik ten huwelijk gevraagd in Frankrijk tijdens onze vakantie. In het vakantiehuisje, in de keuken, geheel onverwachts. We hadden het over complimentjes geven aan elkaar. Mijn vriend vroeg wat het allergrootste compliment voor mij zou zijn. Toen zei ik daarop: dat je me ten huwelijk vraagt. Pardoes haalt hij uit zijn broekzak een doosje met daarin een prachtige ring en vraagt: wil je met me trouwen? 🙂

  Wij vinden de volgende kaart erg mooi:
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M45-005
  Het is als het ware een cirkel met onbegrensde liefde en verbondenheid, iets wat wij elkaar willen beloven op 6 september 2018!

 18. OH GOD! ????Mijn hart zit in mijn keel, want wat zou het geweldig zijn als ik de trouwkaart waarover ik al een paar maanden aan het dromen ben zou winnen! Maar first comes first.. Ons verhaal!

  Op mijn verjaardag op 26 februari 2017 kreeg ik van mijn vriend het boek Wanderlust van Anne de Buck. Dit is een erg leuk travel guide met tips voor verschillende steden. Aangekomen bij het hoofdstuk over Parijs had mijn vriend in het boek geschreven dat we op 7 en 8 juli samen een weekend naar Parijs gingen! Pas na een paar maanden bedacht ik me dat wij op 07-07-2017 10 jaar samen zouden zijn. Toch had ik me niet bedacht wat ging komen! Na aangekomen te zijn in ons prachtige hotel zijn we na het uitpakken lekker de stad in gelopen. Wat is het een prachtige stad! Lekker iets gegeten en daarna terug naar het hotel. We zijn lekker gaan zwemmen en de sauna in geweest waarna we uitgeput op bed zijn beland. Daar, op zijn manier, heeft hij mij ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk zei ik JA! Hij is mijn eerste vriendje en nu ook mijn laatste. Hij vertelde de hele dag de ring in een wc papiertje in zijn zak had gehad, maar dat hij maar niet wist waar en hoe hij me moest vragen. Hier hebben we nog grote lol om gehad. Een jaar later, op 7 juli 2018 zullen wij 11 jaar samen zijn en in het huwelijksbootje stappen. We can’t wait!
  De onderstaande kaart is mijn absolute favoriet!
  Finger crossed ????????????
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M42-008

 19. Mijn lieve mannetje vroeg me.ten huwelijk op 8juni 2017. Toen we op vakantie waren met mn schoon familie in Oostenrijk s avonds na het eten vroeg hij aan mij of ik mee wilde wandelen naar de waterval. Dus zei ja lijkt me wel leuk town wij bijna boven waren wou hij op het bankje zitten om te rusten. Maar ik wou door lopen naar boven want wou niet een halve berg beklimmen boor een halve waterval. Dus toen riep die schat wacht nou ff ik moet nog wat doen en toen ging hij op zn knieën en vroeg me ten huwelijk. En zei natuurlijk volmondig Jha. Later toen we weer naar het huisje gingen bleek iedereen het al te weten dat hij dat van plan was. We begonnen meteen met plannen en hebben onz3 droomkaarten al gevonden moeten het alleen nog bestellen of.winnen.natuurlijk
  Dit zijn onze droomkaarten

  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M36-044

 20. Alweer 3 jaar geleden vlak voor kerst dacht ik dat ik ging winkelen met vriendinnen in mijn stad Amsterdam. Na een drankje kreeg ik een brief met instructies dat ik naar het Vondel park moest komen. Daar had mijn Utrechtse vriendje het theehuisje weten te regelen en overal hartjes ballonnen opgehangen. Zijn beste vriend maakte foto’s en mijn zus kwam net op tijd aan met de champagne ????

 21. Ben vorig jaar op valentijnsdag ten huwelijk gevraagd, gewoon thuis op de dinsdag middag. Mijn partner had een grote bos rode rozen met daarin een hele mooie ring! Het was echt een verrassing! Deze win actie komt dus heel goed uit want wij trouwen op 20 april as. Onze kaart staat online al klaar bij jullie (vandaar dat ik geen link stuur).

 22. Vast niet.

  10 jaar samen en inmiddels 1,5 jaar samenwonend. ‘Nou Ron, nu mag je toch met gemak wel eens op je knieën!’. Nee hoor, te voor de hand liggend vond Ron. Als zo lang samen en nog is de vraag nog steeds niet geweest en dat terwijl we ons ‘onze dag’ al vaak genoeg voorgesteld hadden. Zo is het leuk en gaan we een bandje doen of een dj… Eigenlijk stond het al wel vast dat er een bruiloft zou komen. Maar wanneer.. Ik stelde daarom maar voor om gewoon een datum te gaan prikken, waarop Ron verschrikt zei dat we dat dus maar niet zouden doen. Oké. . Er zit dus een aanzoek aan te komen, maar ik wil er met gemak werk van maken! Omdat het voor mij behoorlijk frustrerend begon te worden, wilde ik het niet meer over ‘onze dag’ hebben totdat Ron had besloten had dat het tijd was.
  Na ons jubileum zat er een midweek Rome aan te komen, waarop onze vriienden en familie weer over een aanzoek begonnen. Ik had het inmiddels naast me neergelegd en ik dacht; 10 jaar samen te voor de hand liggend; tripje Rome dus ook te voor de hand liggend, vast niet dus.
  Wat een heerlijk tripje, maar ook erg vermoeiend. Dus hadden we besloten een van de dagen rustig aan te doen. Die rustdag was echt geen slecht idee, zeker niet na een nachtje ietwat aangeschoten dralen door de straten van Rome . Uren hebben we op het bewuste bankje gezeten. Ik was zelfs een beetje melig en vervelend Door ons nachtelijke avontuur en maakte grappen over dat ik wel op mijn knieën was gegaan als mensen er na zouden vragen. ( geen grap, de gin-tonic dwong me op mijn knieën vlak voor Vaticaanstad.. iets met een stoeprand). En dat terwijl Ron daar dus naast mij zat, met een ring in zijn broekzak! Toen we weg wilden gaan kreeg arme ron ineens last van ‘krampen’, waardoor we op een bankje een paar meter verder belandden (waar nog minder mensen langsliepen). Ik vond het al lang goed dat ik weer kon gaan zitten, maar vond het toch een beetje een vreemd verhaal. Ik vroeg of alles wel goed ging en zag toen ineens het ondeugende gezicht van Ron. ‘Ik wil je eigenlijk al heel lang iets vragen’. O Nee dacht ik! Dit is vast een flauwe grap in de trant van; zullen we naar het hotel of heb je zin in gin tonic.. Of.. Dit is het echt! En ja hoor, daar ging hij op zijn knie: ‘wil je met me trouwen?’. Daar kwamen ze, de tranen van geluk. Wat was ik verbaasd dat de vraag toch kwam, hier in Rome, met dit prachtige uitzicht. ‘Maar…’ zegt Ron, nadat ik nog steeds geen antwoord had gegeven. ‘JA DUHH!!’ 🙂

  En nu dus druk met de voorbereidingen en dit ontwerp spreekt ons erg aan: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M36-024

 23. We waren op rondreis in het zuiden van Spanje. Al bij vertrek was hij super zenuwachtig. Op dag 4 van de reis wou hij de zonsondergang onder de iconische brug van Ronda zien. Helaas hebben we dat niet gehaald. Dit vond ik niet zo erg, maar hij vond dit vreemd genoeg wel zeer jammer. De volgende dag zijn we afgedaald tot in de droge rivierbedding onder de brug, waar we ons alleen bevonden in een prachtig natuurlandschap. Hij zei dat hij even zijn camera zou nemen om het moment vast te leggen, maar haalde een klein rood leren doosje uit zijn rugzak en vroeg me vervolgens ten huwelijk. Ik kon het eerst niet geloven, dit was hét grote moment! Uiteraard zei ik meteen ja! Daarna al trillend terug de rotsen opgeklommen, steeds glimlachend bij elke blik op mijn linkerhand. 🙂 Na de reis begonnen de voorbereidingen. Via de website http://www.theperfectwedding.nl kwamen we bij cottonbird terecht voor de uitnodigingen. We vergeleken verschillende websites en bestelden reeds een proefpakket. Aan jullie prijs/kwaliteit verhouding kan geen enkele ander bedrijf tippen! Op onze account op de website staat al een tijdje een ontwerp klaar voor ‘initial blue’. Prachtig en klassevol in al zijn eenvoud. Wij kunnen alvast niet meer wachten om onze uitnodigingen te versturen!
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M05-008

  1. Een stijlvol kaartje voor een stijlvol aanzoek! Erg leuk om te lezen dat er al hints voorafgaande waren en dat je dat pas naderhand met elkaar verbind. Bedankt voor je lieve berichtje!

 24. Op mijn verjaardag afgelopen zomer werd ik gewekt door mijn vriend. Vervolgens kwamen onze kat en hond beide de slaapkamer in met ieder een cadeau om zijn/haar halsband.. nadat ik verrast was met twee cadeau’s werd ik geblinddoekt meegenomen naar beneden. Toen mijn blinddoek af mocht wist ik niet wat ik zag… Overal in onze woonkamer hingen slingers en wel 100 ballonnen in allerlei kleuren. Aan het raam hing vervolgens een grote slinger met de vraag “wil je met mij trouwen”. Vol verbazing draaide ik mij om en daar zat mijn aanstaande, in zijn pyjama op zijn knieën met de tranen in zijn ogen en met onze kat en hond aan zijn zijde en niet te vergeten… een prachtige ring. De grootste verrassing van mijn leven.

  Kan in Nederland nog wel worden gesproken van één woningmarkt? Wat vind jij? Ja of Nee?

  We gaan voor deze prachtige nieuwe kaarten:
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M47-009

 25. We zien het hier ons al helemaal voor ons (een kat, een hond en een emotionele man op een knie). Super!

  (“Kan in Nederland nog wel worden gesproken van één woningmarkt? Wat vind jij? Ja of Nee?” Per ongeluk een copy/paste hahaha?)

 26. When my boyfriend and I were falling in love with each other, I shared with him my vision of happiness and peace of mind: being on a beach, resting in the shadow next to each other and with a beautiful little boy or girl laying on top of us. Reaching that peace of mind has always been the objective of our relationship. And the past July, on a small and intimate beach in Sardinia, at the sunset, while I was playing with our 1-year old son, he made that dream become true, asking me to marry him. Of course, I said yes!

  We are getting married this year in Tuscany, therefore my favorite style is
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M40-009

 27. Allereerst, wat een fantastische prijs om te winnen.

  Mijn vriend had met kerst het ingepakte doosje in de kerstboom geplaatst naast de kerstbal met de naam van onze zoon erop. Elke dag dacht hij dat het moment daar was. Tot grote verbazing zag ik het “cadeautje” pas toen onze zoon met de kerstballen ging spelen op vrijdag 5 januari. Een dag voordat ik de boom zou opruimen. Na bijna 2 weken in spanning te hebben gezeten is hij toen op zijn knie gegaan.
  De trouwdatum is 30 juni 2018, precies 5 jaar nadat hij voor het eerst contact met mij had gezocht. Wij vinden de kaart: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M10-014# geweldig omdat mijn achternaam straks net als mijn zoon en mijn bijna man Kroon gaat worden.

  Lieve groet

 28. 27-10-2017, is de dag waarop ik ten huwelijk ben gevraagd. Donderdagmiddag moest ik klaarstaan met een weekendtas met kleding voor verschillende gelegenheden. Eén setje nette kleding, één setje met kleding wat vies mocht worden en eventueel ook weggegooid kon worden. Geen idee waar we naar toe gingen. Uiteindelijk reden we richting Amsterdam en hebben we heerlijk twee nachten overnacht in het van der Valk hotel. Vrijdag gingen we samen een dagje naar Amsterdam en hebben we een heerlijke dag gehad. Achteraf had mijn verloofde de hele dag de ring al op zak maar geen geschikt moment gevonden om mij ten huwelijk te vragen. ’s Avonds laat op de hotelkamer ging hij alsnog op zijn knieën en heb ik volmondig JA gezegd. 1-6-2018 is de datum dat wij echt in het huwelijk treden en daar hoort een mooie trouwkaar bij. Deze hebben we al uitgekozen en het zou helemaal fantastisch zijn als we deze zouden winnen.
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M36-005-N

 29. Afgelopen 7 december was de dag dat ik ten huwelijk ben gevraagd door mijn lieve vriend! Ik woon als student in Utrecht en mijn vriend stond als verrassing opeens voor mijn neus die dag. Het leek hem gezellig om samen even iets leuks te gaan doen! Na een heerlijke ontbijtje en even gezellig de stad in, zouden we samen gaan lunchen met mijn beste vriendin. Ik was er van overtuigd dat ik het heus wel door zou hebben wanneer het moment daar was dat ik ten huwelijk zou worden gevraagd maar echt volledig nietsvermoedend zocht ik een van mijn lievelingsrestaurantjes uit waar we gezellig gingen lunchen. We hadden erg lekker hadden gegeten, liep mijn vriend naar de wc. Toen hij terug kwam, pakte hij mijn hand en vroeg hij of ik op wilde staan. Ik snapte nog steeds totaal niet wat er aan de hand was.. Tot hij opeens op 1 knie ging en echt een knettermooie ring tevoorschijn haalde. Mijn reactie op zijn vraag was ‘Nee, huh, ja!’ en nadat ik nog nog ongeveer 4x ‘huh’ ‘ik ben helemaal in de war’ ‘ik snapt het niet’ zei, begon het toch tot me door te dringen! Het was echt een ontzettend leuk, spontaan en verrassend moment. Ik word weer helemaal enthousiast door het nu aan jullie te vertellen 😉

  En nu druk bezig met alle voorbereidingen, 8 juni 2018 gaan we trouwen, dus nog even hard aan de slag! Na heel hard denken en dubben (zoveel mooie keus op jullie website) zijn we stiekem wel een beetje verliefd geworden op de Grey Flannel collectie. Die bloemen, zo gaaf!
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M49-003

 30. Er was eens…

  Er was eens een meisje, zij woonde boven in de toren van een oud kasteel in Eindhoven. Het meisje was altijd omringt door dieren. Zieke dieren kwamen naar haar huis, waar zij ze verzorgde en weer beter maakte. Ze werkte hard voor haar brood, maar de dieren kwamen op de eerste plaats, waardoor zij nooit op vakantie kon gaan. En geen tijd had voor de liefde…

  Op een dag kwam er een prins voorbij in een witte BMW. Hij nodigde het meisje uit voor een etentje, maar het meisje weigerde. Als je echt van me houdt, dan ga je zelf voor me koken. En zo geschiedde… De prins kookte een heerlijk maal. En zoals alle vrouwen weten, gaat ook de liefde van de vrouw door de maag. Het meisje werd langzaamaan verliefd, maar omdat de prins vaak op reis was moest ze hem ook regelmatig missen. Op 4 oktober, Dierendag, vroeg hij haar verkering op een KLM servetje. Jaaaaa antwoordde het meisje en vanaf die dag veranderde haar leven.

  De prins nam haar mee op zijn reizen en gaf haar iedere week bloemen. Hij gaf haar het gevoel een echte prinses te zijn. Na 1,5 jaar samen, nam de prins het meisje mee naar een prachtig Kasteel in Antwerpen, waar de magische Sergio Herman een heerlijk maal voor hen bereidde. Net op het moment dat zij dacht dat het niet meer beter kon worden dan dit, draaide zij zich om en vond daar de prins op zijn knieën. Hij boodt haar een koningsblauwe ring aan en vroeg haar zijn prinses te worden. Jaaaaa antwoordde het meisje en vanaf die dag veranderde haar leven.

  Zij wist dat zij vanaf dat moment nooit meer alleen zou zijn. Samen met de prins en zijn twee kleine prinsjes ging zij bouwen aan een nieuw leven. Ze zagen veel van de wereld en proefden heerlijke gerechten. Het eten in Italië bleek het allerlekkerst. Daarom besloten de prins en het meisje om samen met de kleine prinsjes en alle mensen die hun het meest dierbaar waren naar Italië te gaan. In juni 2018 gaan zij daar trouwen op een wonderbaarlijke plek waar de wijn rijkelijk vloeit.

  Zo komen alle dromen van het meisje uit. Niet alleen wordt zij een echte prinses, maar ook heeft zij een gezin gevonden om haar leven mee te delen. The end!

  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M10-012
  https://www.instagram.com/welcometomyhome_/

 31. Sven ontvoerde me met een blindhoek naar een privé sauna. Het was 15/08/14, moederdag! Ik herinner me de autorit met blindhoek nog als gisteren. Ik vond het echt spannend!
  Hij was die dag lang naar de winkel geweest. Ergens sluimerden er wel wat vragen in m’n hoofd, want de winkels waren helemaal niet open omdat het een feestdag was.
  Aangekomen in de sauna gingen we eerst even op verkenning. Overal stonden er kaarsjes. Het was echt een romantische setting. Sven stuurde me aan om te gaan zitten en te genieten van een vers vruchtendrankje. Toen ik daar zat, ging hij op z’n knie zitten. Ik kan me, door de vele emoties, niet meer herinneren wat hij me allemaal zei, maar ik weet wel dat het alleen maar lief was.
  Ik zei natuurlijk ja!
  Omdat Sven altijd doet wat hij wil, gaf hij me geen ring zoals de gewoonte is, maar wel een halsketting.
  Nadien bleek dat hij ’s ochtends de vele kaarsjes was gaan plaatsen en hij helemaal niet naar de winkel was geweest Aaaaaaaaaaaaaaaah! 🙂
  Voor onze bruiloft had ik best wat zorgen omdat ik het graag in een thema wou gooien. Ondertussen hebben we ons thema gevonden. Dit dankzij cottonbird! We zijn verliefd op jullie blauwe vintage aquarelkaart met het olijftakje. PRACHTIG! Kijk maar uit naar onze foto’s van 4/08/18. 🙂
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M26-022

 32. Wat een mega leuke winactie! Voor ons net te laat want wij hebben ze net besteld en ik verwacht dat ze morgen binnen komen! Maar wie weet mag ik alsnog meeloten met terugwerkende kracht? ???? Niet geschoten is altijd mis.

  Stephan heeft mij vorig jaar april ten huwelijk gevraagd. Dit kwam voor mij volledig als een verassing omdat hij al een hele tijd zei te willen wachten tot na zijn opleiding. Toch was plots het moment daar.

  Stephan nam mij mee onder het mom van een weekendje weg. Onderweg stopte hij ergens zijn auto en kreeg ik de opdracht een theedoek voor mijn ogen te doen. Toen deze na een paar minuten weer af mocht stonden we in een weiland en was al onze naaste familie daar en ging hij op zijn knieën. Daarna hebben we met zijn alleen een ballonvaart gemaakt. Het was een fantastische middag!

  Extra bijzonder was het omdat Stephan zijn broer ook nog bij dit moment aanwezig heeft kunnen zijn. Hij was ongeneeslijk ziek en is helaas afgelopen oktober overleden. Verdrietig zijn we dat hij er 12 mei niet meer bij kan zijn maar dankbaar voor de andere mooie herinneringen!

 33. Bram en ik zijn sinds onze tienerjaren samen ik was 17 en hij 20, we zijn nu onderhand bijna 10 jaar verder! We zijn echt elkaars beste maatjes, en we zijn samen volwassen geworden. Ik zou mijn leven niet meer zonder hem kunnen indenken.

  Ons favoriete vakantie bestemming is Karpathos, een Grieks idyllisch eilandje. Bram had ooit weleens laten vallen dat hij mij ten huwelijk zou vragen, maar deed er al jaren geheimzinnig over. Afgelopen zomer was het zo ver.. we waren samen uit eten geweest bij ons favoriete eettentje en liepen samen terug via het strand naar ons hotel. Het was zonsondergang en besloten samen even op het strand in het zand naar de ondergaande zon te kijken. Bram begon ineens een beetje te stotteren en vertelde hoe graag hij bij mij wilde zijn en dat het liefst de rest van zijn leven. En ineens ging hij op zijn knieeen zitten en kwam er een klein rosegoud ringentje tevoorschijn uit zijn handpalm. Wauw! Wat was dat een mooi moment. Om na zoveel jaar samen te zijn ‘ volmondig’ ja te zeggen tegen mijn grote liefde. Op 14 september 2018 gaan we trouwen! En wat zijn de voorbereidingen mega leuk! We kunnen niet wachten om op die dag de liefde te vieren. Onze bruiloft zal losjes en in festival-vintage stijl zijn, heel ongedwongen maar romantisch.
  Buiten in een festival tent geven we elkaar het ja woord.

  De botanica lijn zou perfect zijn voor onze bruiloft. Sinds jullie deze variant online hebben, is dit onze grote favoriet. We gaan duimen! Het zou te gek zijn om dit te winnen.

  Echt een mega leuke actie! En wat hebben jullie een prachtige collectie! Onze grote voorkeur is jullie nieuwe kaart https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M44-004.

  Liefs Bram en Amber

 34. Vorig jaar 24 juli ben ik in Italië op het eiland Isola Bella ten huwelijk gevraagd op het moment dat hij mij vroeg kwam er een witte pauw aan gelopen en deze liet zijn prachtige veren zien! Romantischer als dit kon gewoon niet ????❤ 18 mei 2018 is onze grote dag!

 35. Op mijn 30e verjaardag werd ik compleet verrast door mijn vriend. Terwijl iedereen had verwacht dat hij het op onze vakantie zou vragen heeft hij juist iets anders en veel origineler gekozen. Onder het motto: ‘de dag begint pas goed als je goed ontbijt’ zijn wij ergens gaan ontbijten waar hij, aan het einde, nog wat ‘uit zijn auto moest pakken’. Nietsvermoedend ging ik wat felicitatie appjes beantwoorden tot op een gegeven moment zijn beste vriend naast mij kwam zitten. Die had ik niet verwacht natuurlijk. Hij bracht mij (vriendlief nergens meer te bekennen) naar een spa waar ik een massage en gezichtsbehandeling kreeg. Heerlijk genoten en na afloop zat daar: weer die beste vriend. Nu bracht hij mij naar kasteel de Haar waar we een privé rondleiding kregen. Tijdens de rit daarnaartoe kreeg ik een glas wijn die hij speciaal had laten overkomen uit Italië van ons eerste vakantieadres samen samen met een mooie film van al onze mooie herinneringen samen. Aan het einde van die rondleiding stond een laptop met weer een prachtige film gemaakt door mijn vriend met uiteindelijk de boodschap: kom maar naar buiten, ik heb je lang genoeg gemist. En daar stond hij: keurig in pak onderaan de trap met die mooie vraag: wil je met mij trouwen? Wat kan je anders zeggen dat volmondig JA!

 36. Hoi enthousiast team van Cotton Bird!

  Vorig jaar, 22 februari, op mijn 40e verjaardag gingen mijn lief en ik lekker romantisch genieten in een prachtig wellness met sauna en hotel overnachting. Bij dit alles zat ook een diner. Omdat ik jarig was had ik wel het idee, dat mijn lief zo attent kon zijn om mij te verrassen in dit weekend. Het kreeg ZEKER een verrassend element!
  Eerst even enkele korte weetjes over ons. Mijn lief en ik kennen mekaar relatief kort, en ondanks dit feit, weten we vanaf de 2e date, wij gaan samen oud worden. We laten mekaar niet meer los. Over trouwen, daar hadden we het eigenlijk niet over. De liefde was er, intens en oprecht! Maar dan toch….je wordt 40 je zit iet wat te lang te wachten op het dessert. Vriend is erg stil, en ik stel net voor, omdat ik mij rossig voelde van een hele dag sauna, om dan maar vast naar onze hotel kamer te gaan. Eten had meer dan gesmaakt, voor mij was het klaar. Maar, toen kwam de ober met 2 desserts aan. Viel gelijk op dat 1 van deze 2 desserts er wat anders opgemaakt uit zag.
  Het dessert werd voor mij neergezet. Een mooi opgemaakt bord met o.a. een doosje van chocolade met daarin een echte rode roos, daarboven op een open gevouwen kaartje met DE vraag, ”wil je met mij trouwen?” Ondertussen gleed mijn lief op zijn knieën naast mij. En vroeg het nu persoonlijk, opnieuw. Ik was met recht sprakeloos. Alles ging bij mij vertraagd. En hoewel ik heel graag wil vermelden dat ik oprecht gelijk daarop een JA zei, dit is niet het geval. Ik stamelde iets als, ”je weet toch dat we samen oud gaan worden?” En daarop volgend, ”volgens mij wil de ober met mij trouwen!” Iedereen om ons heen in het restaurant begon al te applaudisseren, daarna volde de chef-kok met een formaat XXL champagne om te ontkurken. Het overig personeel feliciteerde ons ondertussen.
  Ergens tussen deze hectiek door, kwam bij mij uiteindelijk het “JA” woord eruit. Dit alles doet niets af aan onze prille geluk van 1,5 jaar.
  Op onze trouwdag 20 juli 2018, op het strand, zullen we mekaar exact 2 jaar kennen, en met volle overtuiging JA tegen mekaar zeggen!

  Ook wij hebben gespeurd naar al het moois wat Cotton Bird te bieden heeft, en blijven bij Charlotte M19-026.
  Het grijs/ blauwe van de kaart en lint, past ons inziens prachtig bij een strand bruiloft!

  Dag van de liefde 14 februari, maar als je voor Cotton Bird werkt, is de liefde voor je kind en de liefde tussen 2 mensen een mooi dagelijks gebeuren. Mooi werk!

 37. Dag beste team van Cotton Bird,

  Het relaas van mijn aanzoek vinden jullie hierboven (Justine Defreyne). Ze zit dagelijks op jullie website en creëert dan kaartjes en combinaties om mij vervolgens mee te overladen tijdens het eten/tv kijken etc.
  Bij deze dan ook mijn kant van het verhaal.
  Reeds maanden voor het reisje naar Spanje was ik al bezig met het plannen voor het aanzoek. Flash-mob, iets youtube-waardig..? Nee, zo zijn wij niet. Een discreet aanzoek tijdens een origineel reisje was meer mijn stijl.
  Het was al vrij spannend gezien de dag voor vertrek van de reis de ring nog maar net af was. Een eigen creatie bij de goudsmid, op maat gemaakt. Het was een kwestie van uren. Al goed en wel, de ring diep verborgen in mijn rugzak was ik van plan het te vragen in Gibraltar, op ’the Rock’.
  Eenmaal aangekomen op de top, schitterende locatie, maar wel vol met met grijpgrage aapjes die in een mum van tijd alles konden wegjatten (menig toerist raakte dingen kwijt). Uitstel dan maar.
  De afdaling dan langs de bergwand, schitterende views, geen toeristen voor-achter-onder-boven. Op een klif mijn moed bijeen geschraapt en de aanzet willen geven door een selfie-moment in te lassen (de ring zat onder mijn camera in de rugzak). Helaas stond ze meteen erna terug op om verder te stappen. Uiteraard niet verder aangedrongen. In Ronda dan, de volgende locatie op onze road-trip, me gehaast naar de iconische brug (met rugzak ondanks de tropische temperaturen ‘voor de waterflesjes’). Helaas bleek de beroemde brug bomvol toeristen te staan en voelde ik er weinig voor om een onwillekeurig Youtube moment te worden. Dan maar de dag erna afwachten.
  Deze keer bleek het lot me gunstig gezind. Prachtig weer, niet té warm, quasi geen toeristen. Ik kon haar overtuigen om tot onder de brug te wandelen en in de droge rivierbedding omringd door veel planten en bloemen, vroeg ik weer een ‘selfie-moment’ aan. Na enig rommelen (ondertussen al helemaal onderaan de rugzak) greep ik het doosje beet. Net toen ik dé vraag wou stellen, kwam er een Aziatische toerist aangewandeld, compleet met giga high tech camera. Anti-climax ++ Maar net voor ze wou rechtstaan om verder te gaan was er een toerist-loos moment en kon ik de woorden stamelen die ik al zolang voor de spiegel geoefend had. En wat een geluk, de ring paste zelfs. Even rust dacht ik, maar die zelfde avond in het hotel werd er al driftig naar jurkjes en trouwzalen gezocht. Niet altijd mijn smaak, maar de kaartjes die ze al heeft getoond wel. Ik ben dus heel benieuwd en was in ieder geval zeker tevreden met het testpakket dat jullie opstuurden.

  We zijn al helemaal overtuigd van deze kaarten, het ontwerp staat reeds klaar in haar account:
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M05-008

  Nu alleen nog het aantal gasten per dagdeel tellen!

  P.S. Wat een fijne winactie! Heel elegant, geen nood tot bedelen om likes en shares maar origineel aangepakt met alle verhalen. Opgelucht om te zien dat het voor niemand evident was. 😉

  1. In één woord: genoten! Erg leuk om ook de andere kant van de aanzoek te lezen.

   We wilden lezen wie onze klanten zijn. Niks mooiers (en soms grappiger) om de aanzoeken te lezen met alle stress, voorbereidingen, maar ook liefde die er bij komen kijken… Bedankt voor je mooie verhaal!

 38. Mike en ik hebben elkaar online ontmoet. Hij was 18, ik was 15. Een dom spelletje, dacht ik. We raakten via de chat aan de praat en zijn sindsdien nooit meer gestopt te praten. Na een jaar hebben we elkaar ontmoet, en zijn sindsdien samen geweest. We waren nog hartstikke jong, en woonden bijna 200 km uit elkaar. Natuurlijk dachten we nog niet na over trouwen! Na 8 jaar zijn we eindelijk gaan samenwonen. Ik heb mijn leven in het mooie Zeeland achter gelaten, en ben naar Gelderland verhuisd. Op den duur zit je op een leeftijd dat mensen beginnen te hintten “Wanneer gaan jullie trouwen?”, “En? Al plannen?”, “Wanneer is de grote dag?”. Daar waren we nog helemaal niet mee bezig!

  In 2016 hebben we samen een prachtige reis geboekt. Zuid Afrika, wat een prachtige (en romantische) plek. Al sinds dag 1 riep de reisleider door de bus: “We hebben hier een koppel dat zich deze reis gaat verloven!”. Shit, aan die mogelijkheid had ik helemaal niet gedacht! Zou hij dat echt gaan doen?! Nee.. toch? Steeds meer begonnen onze medereizigers vragen te stellen. “Als je de ring maar niet verliest!” “Wanneer gaat het gebeuren? Op de Tafelberg zou wel mooi zijn!”. Ik had er niet bij stil gestaan, maar ergens begon ik te geloven dat Mike misschien toch iets had voorbereid.
  De dag brak aan, de Tafelberg was open en we gingen met de groep naar boven. Wat een prachtig en romantisch uitzicht, we liepen steeds verder de berg op. Ik had geen zin meer om te lopen en stelde voor om terug te gaan. “Nee, kom nog een klein stukje!” zei Mike. Tegenstribbelend liep ik mee. We waren op den duur zo ver gelopen dat we helemaal alleen waren. We hoorden niemand meer, en zagen alleen in de verte nog wat mensen staan. En toen eindelijk.. liepen we terug naar het begin van de berg. Niks! Geen aanzoek! Als ik het op enig moment verwacht had, dan was het wel dat bewuste moment op de Tafelberg na al de hints van de mensen om ons heen.

  2 maanden later, 16 december 2017 was de dag van ons 10-jarig jubileum. Ik moest gewoon werken. Hij vroeg me ’s ochtends tot hoe laat ik moest werken. “Tot half 4, kwart voor 4 thuis”, antwoordde ik. Ik stond geen 2x stil bij zo’n normale vraag. Tot hij me later op de dag een appje stuurde. “Hoe laat was je ook alweer thuis? Half 4 of kwart voor 4?”. Jeetje, wat maakt een kwartiertje nou uit? Toen ik eenmaal aan kwam rijden zag ik hem al staan met de gordijnen in zijn handen. Op dat moment wist ik het. Ergens voelde ik het ook stiekem wel aankomen. Want waar anders kon hij me beter vragen dan waar we ons beiden thuis voelen? Ik liep naar de voordeur en zag door het raam kaarsjes branden, hij kwam aangesneld en deed deur voor me open. Hij nam mijn jas aan en nam me mee naar de huiskamer. Daar, onder de kerstboom, lag een heel klein doosje. Hij ging op één knie en vroeg me met bevende stem ten huwelijk. Zo zenuwachtig had ik hem in 10 jaar niet gezien! Met tranen van geluk zei ik uiteraard volmondig ja!

  Op 25 mei 2018 is het eindelijk zover, dan gaan we na 11.5 jaar samen te zijn opgegroeid en avonturen te hebben beleefd elkaar het ja-woord geven. We zijn al een hele tijd aan het plannen en moeten maar een paar punten nog afvinken van onze ‘I-do’ list. Eén van de laatste dingen die nog ontbreekt zijn de uitnodigingen voor onze lente bruiloft in een botanische tuin in onze woonplaats. Welke uitnodiging zou daar beter bij passen dan het model Isauro? https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M47-009

 39. Hoi Cotton Bird
  Wat een fantastische actie en wat een heerlijke verhalen! Ik liep al helemaal op de roze-trouw-wolken (bestaat zoiets?) maar nu nog meer! Ons verhaal is niet erg spectaculair, maar ik deel het toch graag. Mijn vriend en ik hebben elkaar leren kennen toen we bijna 17 jaar waren en het lot ons op school in dezelfde klas plaatste. Na een paar maanden werden we een koppel. We doorstonden samen het vijfde en zesde jaar secundair (België ;-)), gingen verder studeren en zorgden ervoor dat we in hetzelfde gebouw op studentenwoning zaten. Intussen werken we en wonen we samen. Omdat we al zo lang samen zijn en samenwonen, leek het voor iedereen zo evident dat wij samen blijven, of we nu zouden trouwen of niet. We hadden vroeger al gesproken over trouwen, maar er werden niet meteen plannen gemaakt. Toen we ongeveer 10 jaar samen waren en tijdens de zomervakantie rondtrokken door Spanje, verraste mijn vriend me tijdens een avondwandeling langs het strand met de ultieme vraag (die achteraf bekeken eigenlijk niet echt een vraag was); het was zo onhandig, lief en gemeend, dat ik meteen “ja” zei op: “Luister ‘ns, ik zou het fantastisch vinden als we met elkaar zouden trouwen”. We trouwen op 7 juli 2018 met een bohemian feest, op dezelfde dag van het aanzoek maar 2 jaar later!

  We volgen Cotton Bird op Instagram sinds Creatieve Kaarten en zijn helemaal verkocht door jullie stijlen. Op ons verlanglijstje staan 19 verschillende kaarten, oeps, maar als we een stijl moeten kiezen, kiezen we voor “Trendy”, bijvoorbeeld:
  Jack: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M50-002
  Honolulu: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M40-015
  Faustina vind ik ook om weg te dromen: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M47-006

  1. We worden ook zo blij van al deze mooie verhalen, net als die van jou! En wat leuk dat je ons al zo lang volgt! Veel succes nog met het kiezen van jullie kaartje hahaha!

 40. Ik, mijn verloofde en ons zoontje zijn vorig jaar juni op vakantie geweest naar Curaçao om onze vrienden te bezoeken die daar zijn gaan wonen. Mijn vriend wilde na een paar dagen foto’s van ons maken tijdens de zonsondergang op het strand omdat we dat altijd al graag wilden doen. Ik protesteerde eerst een beetje omdat ik nog helemaal niet bruin was, maar ben uiteindelijk overstag gegaan. We gingen naar ons huurhuis om ons om te kleden en daarna weer terug naar ons favoriete strandje daar (Daaibooi), er was niemand meer aanwezig behalve een paar lokals. Mijn verloofde vroeg aan 1 van onze vrienden om de foto’s te maken en nadat er aantal foto’s gemaakt waren zei hij maak er nog maar een paar meer en precies toen de zon bijna onder ging ging hij op zijn knieën en toen vroeg hij of ik deze ring een tijdje wilde dragen 🙂 Het was echt super romantisch en de foto’s zijn prachtig geworden! En onze vrienden wisten ook van niks. Wij gaan juni dit jaar trouwen 🙂

  Wij vinden deze kaart en stijl erg mooi: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M06-205

 41. We hebben elkaar 1 jaar geleden in Zanzibar ontmoet. Waanzinnig. Na een half jaar ben ik naar Friesland verhuisd voor mijn eigen ‘diep’fries. Een paar weken geleden kwam ik na een avonddienst thuis uit het ziekenhuis en lag er een kaart op mijn kussen, Trouw je mij… Luidde de vraag!
  Iets later op een ochtend werd ik door mijn vriend gebeld, hij was opgepakt en ik moest hem uit de gevangenis komen halen. Toen ik daar kwam zat hij in de cel op zijn knieen, want hij wilde de rest van zijn leven aan mij vastzitten! De ring is prachtig. Hij is leuk en ons leven samen is heerlijk! September 2018 trouwen we, daar past deze mooie kaart het beste bij. En die staat al klaar!
  https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M45-004-W

 42. Tja.. hoe ik ten huwelijk ben gevraagd…
  Sinds 2009 zijn wij bij elkaar en hebben elkaar ontmoet via Hyves. Ik woonde toen nog op Curaçao en hij in Nederland.
  Ik ben in 2009 naar Nederland verhuisd en het bleek dat wij twee straten van elkaar vandaan zouden wonen.
  Dit was natuurlijk gewoon meant to be 🙂
  Afgelopen zomer zijn wij samen naar Kroatië op vakantie gegaan. Mijn vriend was daar eerder geweest en wilde samen met mij de plitvice meren bezoeken.
  Hij had een roeiboot gehuurd voor op het meer en we gingen samen een eind varen. Op een gegeven moment stopte hij en we waren heel dichtbij een waterval. Hij zei ik wil even een foto maken van dichtbij met de waterval als achtergrond.
  Het duurde maar en het duurde maar en het roeibootje dreef naar de waterval toe. Daar kwam uiteindelijk de camera tevoorschijn maar hij bleef maar in die tas rommelen. Ik was op een gegeven moment helemaal zeiknat van die waterval in mijn rug en mijn haar was ook kletsnat. Ik was het he-le-maal zat en liet dat ook behoorlijk merken.
  Mijn vriend (totaal geen dierenvriend) zei dat hij op zoek was naar de pringles om het eendje te voeren naast ons. Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan en wilde de roeispanen al pakken om zelf maar weg te varen. Ik was er helemaal klaar mee, dikke doei met die foto!
  Daarna pakte hij dus een doosje uit zijn rugzak en ging op zijn knieen in het wankelende bootje. Ik smolt natuurlijk en was alle doorweektheid vergeten haha! Hij maakte vervolgens een foto bij de prachtige waterval achter mij terwijl hij het doosje opende.

  Op 1 augustus 2018 trouwen wij op Curaçao (de plek waar ik ben opgeroeid). Voor ons hoort daar deze kaart bij met flamingo en tiare bloem. Hoe tropisch wil je het hebben! https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M40-016

 43. Ha Cotton Bird,

  Wat een leuke actie van jullie en wat een mooie website (inclusief de trouwkaarten) hebben jullie!

  Mijn vriend, Erik en ik kennen elkaar al sinds de bovenbouw (2008) van de middelbare school. Wij hebben drie jaar bij elkaar in de klas gezeten waarbij hij de ‘etterbal’ was en ik vast het ‘nuffige’ meisje. In het derde jaar van onze studie kwamen wij elkaar weer tegen bij een landelijke dag van de overkoepelende studentenvereniging. Hij als lid van de vereniging in Rotterdam en ik als lid van de vereniging in Utrecht. Na wat heen en weer whatsappen, toch onze angst overwonnen en hebben wij een eerste date gepland.

  Wat zou moeten blijven bij een koffietje drinken, mondde uit in een lunch, koffie en nog eens koffie. Ik zou om 17 weer terug zijn in Utrecht voor een externe receptie van de studentenvereniging, maar uiteindelijk was dat de tijd waarop ik toch echt weg moest bij onze date. De ene date volgde de andere en zo kregen wij op 25 januari 2014 officieel een relatie. Sinds die tijd zijn wij onafscheidelijk! Van samen uit eten gaan tot samen koken, van oppassen op onze nichtjes en neefjes tot wijntjes/biertjes doen in de stad.

  Wij besloten vorig jaar dat 2018 toch echt ons jaar moest worden. De studententijd was over en allebei druk aan het werk. Dit om het eea te financieren wat betreft samenwonen/ een huis kopen en trouwen. Op 11/11/2017 was het dan zover, ik werd op zaterdagochtend vroeg uit bed geroepen, want wij moesten weg. In eerste instantie zag ik daar tegenop, want voor je plezier op zaterdagochtend vroeg je bed uit, dat kon ik toch niet begrijpen. En dat werd nog eens versterkt omdat Erik snipverkouden was, dus waarom…. Zo stapten wij de auto in op weg naar ?? Ik mocht het niet weten, want het was een verrassing. Het was in ieder geval bedoeld als ontspanning van werk en even tijd voor elkaar vrij te maken en daarbij had Erik ook kleren nodig. Prima. Ondertussen reden wij de steden voorbij waarvan ik dacht ‘huh?’. Niet in Utrecht, ook niet in Rotterdam, ook niet in Den Bosch. Oké, we reden intussen richting België, nouja dan is Antwerpen ook een goed alternatief. Ondertussen reden wij Antwerpen ook voorbij en toen landde het kwartje bij mij. We gingen naar Gent, want Gent heeft een bijzonder plekje is ons hart, aangezien wij daar naartoe voor het eerst samen een weekendje weg zijn geweest, maar waarom dan. Ik voelde ondertussen wel aan dat dit misschien wel een hele bijzondere dag zou kunnen worden, want wij zouden echt niet zo’n stuk rijden voor alleen een dagje winkelen.

  In Gent aangekomen, kwamen wij tot de conclusie dat het toch wel heel rustig was in Gent. En dat is niet des Gents. Bleek het een nationale feestdag te zijn, haha. Erik voelde de bui al hangen dat zijn hele planning in de soep zou lopen. Maar: een bijkomend voordeel zou wel zijn dat we ’s middags uitgebreid zouden lunchen, dus een gedeelte van de dag zou worden opgevuld. Na de lunch, bleek dan het moment te zijn waarop Erik mij ten huwelijk vroeg in een romantisch parkje aan de Leie in Gent en daarop zei ik natuurlijk ‘JA’. De verdere hele dag was fantastisch om het nog zo met z’n tweeën geheim te houden voor de rest van de familie en samen in een soort van bubbel te zitten. Dit jaar willen wij samen met familie en vrienden een groot feest maken rondom ons samen zijn en het meest bijzondere jaar tot nu toe, aangezien wij dit jaar echt voor elkaar kiezen door met elkaar te trouwen en samen een huis aan te schaffen!

  Wij hopen aanstaande 12 oktober te gaan trouwen en wij zouden graag de uitnodiging voor die dag willen versturen met een kaart van jullie. De volgende kaarten zijn favoriet:
  – Batik (https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M47-014)
  – Faustina (https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M47-006)
  – Diane ( https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M22-046-O)
  – Ishtar (https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M19-028#)

 44. Beste Cottonbird,

  Ik heb mijn vriend afgelopen maart ten huwelijk gevraagd in central park in New York. We zaten met zijn tweetjes op een bankje in de zon. Ik had een heel verhaal voorbereid, maar door alle emoties is daar niks terecht van gekomen. Volgend jaar gaan we trouwen in een mooi landhuis. We willen een mooie sjieke bruiloft en daar past deze kaart helemaal bij: https://www.cottonbird.nl/trouwkaarten/trouwkaarten.asp?modele=M28-016.

  Veel liefs, Rik

  1. We hebben alle stukjes nogmaals gelezen. Een voor een prachtige, ontroerende en soms grappige verhalen. Het is voor ons een enorm plezier om de geschiedenis achter de bestellingen te lezen. We willen jullie daarvoor allemaal hartelijk bedanken.

   De keus was daarentegen hierdoor wel erg moeilijk, maar we zijn eruit! De winnaar van deze winactie is…..
   —-
   —-
   —-
   —-
   Laurens Van de Bruaene

   Stuur ons een mailtje naar hello@cottonbird.nl om je prijs te claimen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!