Achter de schermen bij Cotton Bird

In januari hebben we Drie Koningen gevierd in de bureaus van Cotton Bird en dit bracht ons op het idee om jullie een kijkje te geven bij ons achter de schermen. Om deze reden hebben we tijdens deze viering de Franse fotograaf David Rochas weer langs laten komen voor wat mooie shots!

 

De designs & IT

Ons kenmerk is waarschijnlijk onze brede collectie designs en modellen. Ons designteam bestaat nu uit een tiental ontwerpers. Bovendien werken we voor de geboortekaartjes ook nog met wat freelance designers. Ons doel is om ons te blijven vernieuwen. Van website tot aan de kaartjes, onze designers doen het helemaal zelf!

Onze designers die kaartjes controleren

 

De productie

Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben op onze website, produceren wij ook onze eigen kaartjes. Zo houden we de kwaliteit in eigen handen. Aangezien onze collecties over een tal van verschillende type papier, afwerkingen en formaten beschikken, hebben wij een groot aantal verschillende machines. Zo hebben we grote high def printers en verschillende machines die voor fijne afwerkingen zorgen, zoals hieronder op de foto te zien is voor de trouwkaarten met goudfolie.

Gouden afwerking trouwkaarten

 

Klantenservice & Marketing

Voor alle vragen en hulp bij het kiezen van jullie perfecte kaartje kun je terecht bij onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via mail, telefoon maar ook via Facebook, Pinterest of Twitter. Al jullie vragen worden binnen een werkdag beantwoord.

Klantenservice & Marketing

 

Het inpakken

Een bruiloft, een geboorte, een communie en een doop zijn belangrijke mijlpalen uit het leven. Het is voor ons daarom belangrijk dat er niet alleen veel aandacht geschonken wordt aan de kwaliteit van de producten en de service, maar ook aan de presentatie. Er is niks leukers dan je kaartjes te ontvangen en ze uit te pakken als een cadeautje.

Inpakken van trouwkaarten en geboortekaartjes

 

Ons team

Sinds we in 2015 begonnen zijn, zijn we enorm gegroeid. Zo begonnen we ooit in een kleine werkruimte met 10 personen en zitten we nu op twee locaties met wel 50 Birdies! We sluiten dit artikeltje af met een typische Birdie foto waar we met zijn allen Drie Koningen vieren, afgelopen januari.

Drie Koningen bij Cotton Bird

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!