Inspiratie fotoshoot Kinfolk

Zoals jullie misschien al op Instagram en Facebook hebben gezien, hebben we weer een mooie fotoshoot gehouden in een uniek, prachtig herfst/winter thema: Kinfolk.

 

Thema Kinfolk

Kinfolk betekent letterlijk ‘familie’ en ‘goede vrienden’ in middeleeuws Engels. Het is een term dat tegenwoordig steeds meer gebruikt wordt en bekend is geworden door het lifestyle magazine dat de naam Kinfolk draagt. De stijl staat bekend om zijn strakke design en fotografische esthetiek gecombineerd met warme, vriendelijke kleuren. In onze fotoshoot zien we dit goed terug dankzij het gebruikte vintage servies, herfstboeketten, trendy nude cake en ons romantisch koppel dat model stond!

 

Locatie Frankrijk

De prachtige beelden zijn geschoten in het Zuid-Frankrijk, in de regio Roquebillière, Côte d’Azur. Een ideale vakantieplek, maar ook perfect om een winterbruiloft te organiseren. De bruingroene bladeren van de bomen en kleur van het water geven de foto’s net dat extra warme gevoel.

 

Leveranciers

Om deze dag helemaal af te maken hebben we met meerdere leveranciers samengewerkt uit de trouwbranche in Frankrijk. Hieronder vind je de volledige lijst met leveranciers die hebben bijgedragen aan deze fantastische fotoreportage!

 

De fotoshoot

En hieronder het resultaat! Klik gerust op de eerste foto en blader door de galerij.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!