Christmas is coming
Kerst door de ogen van Cotton Bird!

Cotton bird, sweet paper for tender moments. Mooie kaarten voor onvergetelijke momenten. Daar kan Kerst toch niet aan ontbreken?

Tijdens de zomermaanden klonk er al “I wish you a merry Christmas…” achter de schermen van Cotton Bird, waar onze ontwerpers ijverig de gloednieuwe eindejaarscollectie in elkaar stoomden. Na maanden letterlijk zwoegen (met een hittegolf er bovenop) is deze nu klaar en kunnen wij niet wachten deze door jullie te laten ontdekken! Je vind er niet alleen mooie kerst –en nieuwjaarskaarten terug maar ook kleine eindejaarscadeautjes waar iedereen blij mee is. Want toegeven, voor iedereen een leuk, praktisch EN mooi cadeautje vinden is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Maar met deze originele Cotton Bird-ideeën zet je al vast een stap in de goede richting!

 

Een nieuwe maand, een oud souvenir

“Heb je nog een recente foto van de kinderen?” Grootouders hebben nooit foto’s genoeg van hun (klein)kinderen. Een kalender met jullie grappigste en mooiste foto’s van het voorbije jaar zal dus zeker gewaardeerd worden, en zo kan elke maand van start gaan met een leuke herinnering. Eens het jaar voorbij, kunnen ze de foto’s uitsnijden en een plaatsje geven in het familie-album of in een mooi kadertje!

 

kalender cottonbird kerst nieuwjaar cadeaukalender cottonbird nieuwjaar kerstmis

Prettige feesten om nooit meer te vergeten

Ook zo een warhoofd in de familie of vriendenkring: drukke agenda, te laat op afspraken, de tandarts weer vergeten. Geen excuses meer met deze leuke duo agenda -en notitieboekje, handig in de handtas of op bureau. Met een persoonlijke foto en/of tekst is dit zeker een topper als cadeautje voor al die hardwerkende vrienden en geliefden!

 

cottonbird agenda notitieboekje nieuwjaar kerstcottonbird agenda notitieboekje nieuwjaar kerst

A very happy and sweet new year!

Geen idee wat te geven voor Kerst aan oom Paul of tante Anne? Hier een kleinigheidje waar je iedereen mee kan plezieren: onze repen lekkere pure chocola. Deze worden gemaakt door onze lokale Franse chocolademaker met 70% cacao, en zit in een doosje die je kan personaliseren met eigen tekst en/of foto. Een originele manier voor onder de kerstboom of om iedereen zo een intens mooi nieuwe jaar toe te wensen!

 

cottonbird chocola kerst nieuwjaar cadeaucottonbird chocola kerst nieuwjaar cadeau

Snel bestellen en weg die stress

Om de eindejaarsperiode kalmpjes in te gaan, raden wij je aan deze producten tijdig te bestellen. Wegens de gevoelige gouden of –koperen afwerking, drukke koeriertijden en eventuele sneeuwval, geven wij 10 werkdagen aan voor het ontvangen van de bestelling, of met ander woorden, ongeveer 14 kalenderdagen.

Onze kerstcollectie heeft te véél in petto om in  één keer op te noemen, dus zullen er snel nog wat blogposts verschijnen omtrend onze nieuwe kaarten en andere leuke ideeën!

 

cottonbird kerst nieuwjaar cadeau feestdagencottonbird kerst nieuwjaar cadeau feestdagen

 

Laat ons weten wat je van onze kerstproducten vindt. Ben jij stiekem ook al zo bezig met Kerst?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!