Real Wedding met fotografe Sanne Popijus
Daisy & Ralph

Zoals elke maand zetten we een real wedding in de schijnwerpers. Deze keer een bruiloft, gefotografeerd door Sanne Popijus. Ze is gepassioneerde fotografe die enthousiast wordt van schoonheid en liefde tussen mensen. Ze is een dromer, gefocust op schoonheid, mooie momenten en stijlvolle detail: “I just want beauty and a pair of wings”. Een stap naar trouwfotograaf is dus snel gemaakt!

 

Sanne Popijus zegt

Ik geniet er enorm van om bij zo’n persoonlijke dag uit jullie levens te mogen zijn en die blik, dat ene gebaar, de emotie van een moment voor jullie te vangen in een beeld dat voor altijd blijft als een warme herinnering.

Three things you can’t recover in life:

The word after it’s said.

The moment after it’s missed and

The time after it’s gone.

 

Gegevens fotografe

Je kunt deze fotografe volgen op Facebook en Instagram, maar ze houd zelf ook een hele leuke blog bij van al haar bruidsparen. Hieronder vind je de linkjes naar haar pagina’s

Bali wedding van Daisy & Ralph in beeld

Hieronder vind je de prachtige foto’s van dit mooie bruidspaar. Het kaartje dat ze hebben gekozen heet Aloha en past perfect in hun gekozen thema. Gefeliciteerd Daisy en Ralph! Heel het Cotton Bird team wenst jullie nog heel veel geluk toe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!