Inspiratie fotoshoot “Lente Bries”

Er is inmiddels al een sneak peak te zien van deze fotoshoot op Instagram: we hebben weer een mooie fotoshoot klaarstaan! Dit keer met een wat zonniger thema: Lente. We maken ons op voor wat warmer weer!

 

Histoire d’Ange

Afgelopen voorjaar werden wij gebeld door Angélique, weddingplanner en bruiloftsdecorateur van Histoire d’Ange, een bedrijfje in Zuid-Frankrijk dat zich ontfermt over bruiloften in en rondom Montpellier. Angélique wilde heel graag ons drukwerk gebruiken voor haar kleurrijke lente fotoshoot. Ze heeft daarom gekozen voor de collecies Toscane en Olivier, ideaal voor de setting die ze gekozen heeft: Domaine Saint Hilaire – een charmant gebouw in Montagnac (tussen Montpellier en Beziers in Zuid-Frankrijk).

 

Domaine Saint Hilaire

De gekozen locatie is dus Domaine Saint Hilaire: een familiebedrijf in de Franse Languedoc, dicht bij de Middellandse Zee. De locatie heeft prachtige wijngaarden en groene velden. Bovendien kunnen de gasten er ook verblijven want dit Domaine heeft ook de zogenoemde “Chambres d’Hôtes” (bed and breakfast). Het is de perfecte locatie voor een bourgondische bruiloft.

 

Leveranciers

We laten je het resultaat van deze samenwerking bewonderen, maar natuurlijk hebben we eerst even een lijstje gemaakt met daarin al onze toffe partners die mee geholpen hebben aan dit prachtige resultaat.

 

De fotoshoot

En hieronder weer het resultaat van de fotoshoot! Klik gerust op de eerste foto en blader door de galerij.

 

.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!