De wintergezellige
geboortecollectie Muc-Muc

Sinds kort staat onze nieuwe geboortecollectie Muc-Muc klaar met een zeer hoog knuffelgehalte!

Deze collectie werd geïnspireerd door het Poolse merk Muc-Muc. Achter Muc-Muc schuilt de Poolse vrouw Gabriëla waarvan haar hobby wollen poppetjes maken, succesvol uitgroeide naar een voltijdse baan. De naam is afkomstig van een Kroatisch koosnaampje om poesjes te roepen, zoals wij ‘minoe minoe’ of ‘poes poes’ zouden zeggen. Hoedanook, wat vaststaat is dat deze poppetjes alvast even schattig zijn als een zacht snorrende kitten op je schoot! Ideale inspiratie dus voor onze geboortecollectie, en zo werden deze poppetjes door onze ontwerpers omgezet in mooie zachte pastelrijke tekeningen, gedrukt op stevig canson structuurpapier.

 

 

Winterbaby op komst? Alleen maar voordelen!

Als jullie in blijde verwachting zijn van een winterbaby, dan is deze collectie helemaal voor jullie: kleine ukkies lekker ingeduffeld in mutsjes en sjaaltjes, klaar om samen gezellig te cocoonen. Het voordeel van een winterbaby is immer toch dat je lekker binnen mag blijven: warme pantoffels, leuk dekentje en een slapende baby, laat het buiten maar waaien! Het is trouwens wetenschappelijk bewezen dat winterbaby’s sneller en beter slapen wegens ons natuurlijk biologisch winterritme. We beloven jullie geen ongebroken nachten, maar alle beetjes helpen!

 

 

Duffeltjeduf

Net zoals de poppetjes van de Muc-Muc collectie, is er toch niets leuker om je baby helemaal in te pakken in de schattigste al dan niet zelfgebreide mutsjes, vestjes en sokjes! Zo worden jullie ukkies al even schattig als deze muc’ies!

 

 
En het moet natuurlijk niet bij de baby blijven, iedereen – broer, zus, mama, papa en de hond – kunnen gewoon knuffelig meedoen, samen klaar voor een fikse wandeling met als afsluiter een lekker kopje warme chocolademelk en smoutebollen. Want een ander voordeel aan een winterbaby is dat de zomer en zijn bikinistress nog héél ver weg is, en dat echt “nie-mand” bezig is met lijnen, het zijn immers feestdagen!

 

 
Hopelijk vinden jullie deze collectie even snoezelig als wij!
Hierbij wensen wij jullie alvast de meest knuffelige, donzige, warme, gezellige en lekkerbekkende feestdagen toe!
Met alvast een goede gezondheid voor groot en klein in 2019!

Naast Muc-Muc werken we sinds kort ook samen met de Franse Main Sauvage. Lees hier meer over deze samenwerking.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!