Cotton Bird is going Spanish!

Cotton Bird was deze herfst aanwezig op twee grote trouwbeurzen op het prachtige Iberische schiereiland Spanje: 1001 Bodas in Madrid en MiBoda in Barcelona.

Deze twee beurzen worden door vele trouwprofessionals en experts uit de huwelijkswereld bijgewoond. Het was daarom dé gelegenheid voor onze teams om onze nieuwe collecties en nieuwe naam aan de bezoekers te presenteren. De bezoekers werden hartelijk verwelkomd door onze Spaanse collega’s met de nieuwste modellen en leuke goodie bags van Cotton Bird.
 

trouwbeurs in Spanje

 

De winactie

Maar dat is nog niet alles! Omdat we onze klanten graag verwennen, hebben we tijdens deze twee evenementen een wedstrijd georganiseerd. Tien mensen kregen een gratis set trouwkaarten en de gelukkige, GROTE winnaar van de actie ontving een cheque van 1500 euro voor zijn bruiloft!

Dit was voor ons een heel belangrijk moment. We hadden nog nooit eerder met een trouwbeurs meegedaan en om onze kaarten zo mooi te zien liggen in Barcelona én Madrid… We vinden het nog steeds moeilijk te geloven. We hopen dat we binnenkort ook aanwezig kunnen zijn in andere landen en natuurlijk voornamelijk in Nederland en België. Dus wie weet, tot heel snel bij jullie in de buurt!

 

De foto’s

Hieronder vind je een aantal foto’s genomen door onze huisfotograaf David Rochas tijdens de MiBoda beurs in Barcelona. Klik op de eerste afbeelding hieronder en scrol door de volledige fotogalerij!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!