5 dingen die niet mogen ontbreken op een tuinbruiloft

Hoewel tuinbruiloften van nature een iets meer ontspannen vibe geven, kunnen ze toch net zo glamoureus, creatief en stijlvol zijn als elke indoor bruiloft. Een aantal tips met Lot’s Wedding & Events.

Een tuinbruiloft is een huwelijksceremonie / receptie die plaatsvindt in een tuin. Tuinceremonies zijn perfect voor stellen die een voorliefde hebben voor het buitenleven en de stylingmogelijkheden voor een tuinbruiloft zijn daarbij eindeloos!

Hier zijn vijf dingen die jullie bruiloft in je tuin helemaal afmaken.

 

1. Een welkomstbord en/of richtingsborden

Zorg dat je vrienden en familie zich direct welkom voelen bij aankomst met een welkomstbord of richtingaanwijzer. Iets in de trant van ‘pick a seat, not a side, as we’re all family once the knot is tied’ is een populaire zin. Je kunt ook gewoon een welkomstbericht schrijven, bijvoorbeeld ‘welkom op de bruiloft van …’.

 

2. Bloemen, bloemen, bloemen

Bloemen kunnen natuurlijk niet ontbreken op een tuinbruiloft. Plaats zo veel mogelijk mooie gekleurde, wilde bloemen en planten in kratten, dozen, in de boom, op de tafels of in je haar!

Een ander leuk idee is een bloemenbar. Een bloemenbar is in wezen een reeks verse bloemen die op een tafel liggen, zodat de gasten de bloemen kunnen bekijken en hun eigen boeketten voor thuiskomst kunnen maken. Gasten kunnen zelfs hun eigen bloemkransen en corsages maken of de bloemblaadjes als confetti gebruiken.

 

3. Een hippe juicebar

Er zijn vele manieren om een speciaal tintje aan je trouwdag te geven. Een juice bar is een geweldige idee om wat kleur, smaak en plezier toe te voegen aan je festiviteiten. Het is het perfecte alternatief voor alcoholische drankjes of als je een gezondere drankoptie wilt voor jullie gasten.

Een manier om dit elegante idee uit te voeren, is om de verschillende sapjes in mooie glazen kruiken of dispensers aan te bieden waaruit jullie gasten kunnen kiezen. Zelfgemaakte, verse sap is altijd een goed idee.

 

4. Unieke zitplaatsen

Onconventionele zitplaatsen zullen karakter toevoegen aan jullie tuindecoratie. Denk aan picknickdekens, hooibalen, houten kisten en niet-bijpassende stoelen en tafels. Of zoals in deze shoot een hele grote stijlvolle bank voor een romantisch hoekje.

 

5. Een rustieke, mooi aangeklede tafel

Wijnvaten vol met verse bloemen, sprookjesachtige lichtjes aan takken, bloemen in vintage flessen en natuurlijk mooie menu- en tafelkaartjes in een rustiek thema voegen wat creatieve flair toe aan de door jullie gekozen tuin. Combineer kant met vrolijk gekleurde bloemen zoals in onze fotoshoot!

 

Leveranciers uit de foto’s:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!