10 originele kraamcadeautjes

Met Kerst in zicht hebben we speciaal deze week een lijst samengesteld met de leukste kraamcadeautjes voor papa, mama of de kleine…

Speelgoed, sieraden, een mooi kistje, kleding, decoratie, boeken, linnengoed of andere unieke voorwerpen… Je verdwaalt gemakkelijk op internet als het gaat om het kiezen van een geboortecadeau. Het enorme aanbod op internet is zowel een zegen als een vloek.

De waarheid is dat we niet altijd weten wat we moeten geven bij de geboorte van een kind. Het risico dat er meerdere familieleden en vrienden hetzelfde cadeau geven is erg hoog (één Sophie de Giraf is meer dan genoeg…). Aarzel niet om een cadeaulijstje te vragen aan de (toekomstige) ouders. Als ze geen lijstje hebben, vraag ze dan wat er nog ontbreekt en wat ze hard nodig hebben. Als je de mama goed kent, ga dan voor een persoonlijk cadeau of een leuke verrassing die alleen zij begrijpt.

Word je hier niet wijzer van? Geen paniek! We hebben de oneindige mogelijkheden omgezet tot een lijstje van 10 leuke geboortecadeaus voor alle budgetten die zeker in smaak zullen vallen bij mama / papa / baby!

.

.

.

Mijlpaalkaarten voor mooie herinneringen

Leg de herinneringen van de eerste momenten met de baby vast op een originele manier. Onze favoriete kaarten zijn die van het merk Moulin Roty met hun mooie kleurrijke illustraties.

HIER verkrijgbaar ◂

.

.

.

Een muzikale kussen

coussin chat musical.

Het is moeilijk om originele, leuke muziekknuffels te vinden en bij het Franse merk Zü vind je ze! Je bent ze misschien al tegengekomen op Pinterest of op je favoriete blogs. Een leuk twee-in-één cadeau: knuffelend in slaap vallen bij een zoete melodie en een geweldige decoratie voor de babykamer.

HIER verkrijgbaar ◂

.

.

.

Hele zachte homewear

moumout2

Als je deze homewear nog niet kent dan raden we je aan om snel een duik te nemen in de zoete en poëtische wereld van het milieuvriendelijke merk Moumout Paris. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. De collecties van het merk zijn gestempeld als “zero chemicals” en garanderen comfort voor baby’s en peuters voor hun gevoelige huid. Bodies, badjassen met pompons, beddengoed, draagdoeken, slabbetjes, badlinnen: de ene print is nog mooier dan de ander. Succes gegarandeerd!

HIER verkrijgbaar ◂

.

.

.

Een meegroeiende stoel

stokkhe

Een andere baby must-have van de laatste tien jaar is de Tripp Trapp stoel van Stokke. Wij zijn fan van deze ergonomische, trendy stoel dat meegroeit met je kind (de stoel is volledig instelbaar en verstelbaar zodat het zich aanpast aan het lichaam van je kindje). Mooie cadeaus zijn leuk, maar nog beter is als ze daarbij praktisch zijn en nog jarenlang meegaan.

HIER verkrijgbaar◂

.

.

.

Mini me: kleding voor de baby en voor mama!

We hebben het er al eens vaker over gehad het afgelopen jaar: het nieuwe merk You And Mini van Oh Yeah Baby. Een nieuwe kledingcollectie voor moeder en kind. Hartstikke leuk om met je kleintje te matchen en een heel origineel idee voor een cadeau!

HIER verkrijgbaar ◂

.

.

.

Een speciale “mama”-cadeau

bain spa

De baby is zeker de ster, maar we mogen de moeder niet vergeten! Ze zal het zeker waarderen dat je ook aan haar en haar welzijn denkt. Een cadeaubon van haar favoriete winkel? Een beauty box? Een relax-behandeling of een professionele massage? Schoonheidsproducten? De mogelijkheden zijn eindeloos, het is aan jou te kiezen wat het beste bij haar past!

.

.

.

Een photoshoot met het hele gezin

Met onze mobiele telefoons en sociale netwerken vergeten we soms dat de tijd snel gaat en dat sommige van onze herinneringen niet voor altijd op onze USB-sleutels of in het geheugen van onze iPhone kunnen worden bewaard. Een leuk cadeau om de komst van de baby te vieren is dan ook een fotosessie met een echte, professionele fotograaf [bijvoorbeeld Brenda Olie Fotografie, een van onze favorieten]? Of de foto’s nu in een studio of gewoon thuis geschoten zullen worden, het vastleggen van de eerste momenten van een gezin is een onvergetelijk cadeau. 

.

.

.

Sophie de Giraf Baby

Nee, geen Sophie de Giraf speeltje, maar baby verzorgingsproducten! Deze lijn is gemaakt zonder schadelijke stoffen. Alle producten zijn 99,9% gemaakt van natuurlijke biologische ingrediënten. Kies voor de starter-kit om het product te testen. Er zit een gezichtscrème in, een zachte vochtinbrengende body lotion, baby olie en hair & body wash.

HIER beschikbaar ◂

.

.

.

Een originele babykamerdecoratie

Als je echt geen idee hebt dan moet je sowieso even langs de webshop Ik ben zo mooi.  Alle musthaves voor een kraamcadeau vind je hier: van babykleding tot spulletjes voor de babykamer. Je vind er vele gevarieerde producten waar kinderen, maar ook de ouders blij van worden! Succes gegarandeerd!

HIER beschikbaar ◂

.

.

.

Geboortesieraden

Wil je een heel persoonlijk, speciaal cadeau voor moeder en kind geven? Kies dan een van de armbandjes van LOVY. Van elk sieraad is een bijpassende mamaversie op de website te vinden. Het is van echt zilver en je kunt een set helemaal zelf samenstellen.

HIER verkrijgbaar ◂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!