Sinterklaascadeautje: Mijlpaalkaarten

Zoals jullie misschien afgelopen weekend hebben ontdekt, hebben we een geheel nieuw product op onze website: de mijlpaalkaarten! Met deze kaarten kun je de groei van de baby, je buik en andere mooie momenten vastleggen.

De kaarten, ook wel bekend als baby moment kaartjes, zijn inmiddels enorm populair bij jonge mama’s op Pinterest en Instagram. Ze maken de mooiste foto’s van hun kleintje of hun mooie buik gedurende de eerste weken en maanden!

Waarom? Nieuwigheid en emoties staan centraal in het eerste jaar van een baby en om zo niks te missen hebben wij 26 verschillende pakketjes gemaakt met elk kaarten die je naast de baby kunt leggen bij het maken van zijn/haar eerste foto’s (hieronder een voorbeeldje!).

De kaarten zijn ook een ideaal als origineel kraam- / zwangerschapscadeau voor de (toekomstige) mama of papa. Ook de groei van de buik kan bijgehouden worden door heel simpel het kaartje vast te houden naast de buik. Maak zo een mooie herinnering van de gehele zwangerschap…

We bieden 26 verschillende stijlen mapjes met mijlpaalkaarten aan. In elk mapje zitten 15 geïllustreerde kaarten. De voorkant is bewerkt door onze ontwerpers en de achterkant laat een plekje over om de groei, mooie herinneringen en momenten op te schrijven van de baby.  

De gehele collectie bekijken? Klik dan op onderstaande link!

http://bit.ly/Mijlpaalkaarten

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!