In Bruiloft, Geboorte, Wallpaper

Wallpaper
November

Het is 1 november en dus weer tijd voor een nieuwe wallpaper! Onze designers maken designs voor onze website en onze trouw- en geboortekaarten. Nu krijgen we geregeld de vraag of we de designs ook als wallpaper voor pc en mobiel kunnen maken. Dit vinden we natuurlijk erg leuk om te horen! Onze designers zijn daarom aan de slag gegaan en hebben een serie aan achtergronden voor jullie gemaakt. Elke maand zullen we een wallpaper beschikbaar stellen die jullie gratis kunnen downloaden voor mobiel of pc. Vandaag is het dus de beurt aan november.

 

November

Er is een nieuwe november aangebroken en dit betekent leuke wintervoorbereidingen: trek die winterjas uit de kast, gooi nog een extra deken op het bed en ga op zoek naar hét perfecte pompoentaartrecept… Winter is near!

Leuk weetje: November is afgeleid van de Latijnse woord “novem -” wat ‘negen’ betekent, omdat er in de Romeinse kalender slechts tien maanden in het jaar waren en november inderdaad de negende maand was. Voor ons kikkerlandje betekent het vooral dat de dagen korter worden en de kou om de hoek komt kijken. Maar het is niet helemaal somber en koud. Het betekent ook de komst van Sinterklaas! Geniet dus lekker achter de haard met een warm kop chocolade melk en laat de Sinterklaas en Kerst voorpret maar beginnen!

 

De designs voor deze maand

We bieden twee stijlen aan per maand: eentje geïnspireerd door een trouwcollectie en de andere door een geboortecollectie. Klik onder de afbeeldingen op de juiste versie die je wilt downloaden.

 

Trouwcollectie Cassie x Marble Grey

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

 

Geboortecollectie Mini serie Scandi

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Achter de schermen bij Cotton Bird

Posted on 6 februari 2018

Previous PostWat voor mama ben jij?
Onze eigen birdie Hilde aan het woord!
Next PostTrouwtips van onze bruidsparen:
Wendy en Sven

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!