In Bruiloft, Feestdagen, Geboorte, Wallpaper

Wallpaper
Januari

Een nieuwe maand, een nieuw jaar, een nieuwe wallpaper! Onze designers maken designs voor onze website en onze trouw- en geboortekaarten. Zoals je misschien al wel gezien hebt, hebben we sinds kort ook kerstkaarten. Nu krijgen we geregeld de vraag of we de designs ook als wallpaper voor pc en mobiel kunnen maken. Dit vinden we natuurlijk erg leuk om te horen! Onze designers zijn daarom aan de slag gegaan en hebben een serie aan achtergronden voor jullie gemaakt. Elke maand zullen we een wallpaper beschikbaar stellen die jullie gratis kunnen downloaden voor mobiel of pc. En vandaag is januari aan de beurt!

 

Januari

Januari staat voor een nieuw begin, goede voornemens en koude, korte dagen. De feestdagen zijn voorbij dus het afwachten naar warmer weer kan beginnen! Het is tijd om te oriënteren op de zomer en alvast lekker te dromen over de lange vakantie. En voor onze trouwers: dit is dé tijd voor het huren van locaties en het organiseren van de ceremonie als je in de zomer wilt trouwen. We hebben voor jullie ook wat tips samengesteld.

Zoals uitgelegd in ons vorige artikel over de maand december, komen de maanden januari en februari niet voor in eerdere versies van de Romeinse kalender, die het jaar in 10 maanden verdeelden en 61 dagen achterbleven in de winter. Ze zijn rond 700 v.Chr toegevoegd. Januari en februari waren aanvankelijk de laatste maanden van het kalenderjaar, dat begon in maart (Martius). In 450 v.Chr werd het begin van het jaar echter verplaatst naar 1 januari. Januari bestond oorspronkelijk uit 30 dagen toen het werd toegevoegd aan de Romeinse kalender van 10 maanden. Er werd echter een dag aan toegevoegd waardoor het 31 dagen lang werd in 46 v.Chr door Julius Caesar.

 

De designs voor deze maand

We bieden twee stijlen aan per maand: eentje geïnspireerd door een nieuwe trouwcollectie en de andere door onze nieuwe geboortecollectie in samenwerking met muc muc. Klik onder de afbeeldingen op de juiste versie die je wilt downloaden.

 

Trouwcollectie Rügen

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

 

Geboortecollectie muc muc

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

Wil je meer wallpapers bekijken? Klik dan hier en neem een kijkje in elke maand!

 

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Wallpaper
December

Posted on 1 december 2018

Previous PostDe wintergezellige
geboortecollectie Muc-Muc
Next PostTips van de ontwerpers!
Welk formaat kaart kies ik?

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!