In Bruiloft, Geboorte, Wallpaper

Wallpaper
Februari

Het is 1 februari en hoog tijd voor een wallpaper! De afgelopen maand hebben we veel nieuwe modellen in onze trouwcollectie onthuld en zijn we een samenwerking aangegaan met muc muc en Main Sauvage voor de geboortecollectie. Ook hebben we een oudere samenwerking hernieuwd: de ludieke collectie van Moulin Roty waar we zeker ook nog over gaan schrijven. De wallpapers van deze maand zijn daarom op deze modellen gebaseerd!

 

Februari

Je kent het als de kortste maand van het jaar en waarschijnlijk het koudst. Maar weet je waar de naam februari vandaan komt?

Zoals we ook al bij januari hadden uitgelegd, had de oorspronkelijke Romeinse kalender slechts tien maanden, omdat, vreemd genoeg, de Romeinen de winter niet meerekenden. De maand heeft 28 dagen in gewone jaren, en 29 dagen in schrikkeljaren. Daarmee is februari de kortste maand van het jaar.

Omdat andere maanden, zoals januari, vernoemd zijn naar de Romeinse goden, zou je kunnen denken dat februari werd vernoemd naar de Romeinse god Februus. Maar het woord februari komt van het Romeinse festival van reiniging genaamd Februa, waarin mensen ritueel werden gewassen. In dit geval is de god vernoemd naar het festival, en niet andersom.

 

De designs voor deze maand

We bieden twee stijlen aan per maand: eentje geïnspireerd door een nieuwe trouwcollectie en de andere door onze nieuwe geboortecollectie in samenwerking met Moulin Roty. Klik onder de afbeeldingen op de juiste versie die je wilt downloaden.

Trouwcollectie Bruin Kasjmier

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

Geboortecollectie Moulin Roty

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

Wil je meer wallpapers bekijken? Klik dan hier en neem een kijkje in elke maand!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Wallpaper

Wallpaper
September

Posted on 1 september 2018

Previous PostCotton Bird uitnodigingen
De Baby Shower
Next PostDé selectie van cotton bird:
De leukste weddingplanners

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!