In Bruiloft, Feestdagen, Geboorte, Kerst, Wallpaper

Wallpaper
December

Sinterklaas is in het land en Kerst staat om de hoek, het is weer tijd voor een nieuwe wallpaper! Onze designers maken designs voor onze website en onze trouw- en geboortekaarten. Zoals je misschien al wel gezien hebt, hebben we sinds kort ook kerstkaarten. Nu krijgen we geregeld de vraag of we de designs ook als wallpaper voor pc en mobiel kunnen maken. Dit vinden we natuurlijk erg leuk om te horen! Onze designers zijn daarom aan de slag gegaan en hebben een serie aan achtergronden voor jullie gemaakt. Elke maand zullen we een wallpaper beschikbaar stellen die jullie gratis kunnen downloaden voor mobiel of pc. Vandaag is het dus de beurt aan december.

 

December

Ah, december… die tijd van het jaar waarin vitrines kerstig zijn aangekleed, van cadeautjes, samenzijn en van een nieuw jaar. Het is ook een tijd waarin we liever even niét op de weegschaal staan! Maar wat betekent december in het woordenboek? En waar komt de naam van deze 12e maand vandaan?

December geeft al sinds de oude Romeinen het einde van het jaar en de komst van de winter aan. Het woord december komt uit het Latijn en betekent ‘tien’. Wat vreemd is aangezien december onze twaalfde maand is. De vreemde nummeringsverschillen zijn ook aanwezig in de maanden september, oktober en november, wat ‘zeven’, ‘acht’ en ‘negen’ betekent, ook al zijn dit onze negende, tiende en elfde maanden.

Waarom? Heel simpel! De oude Romeinse kalender had slechts tien maanden in het jaar, te beginnen met de maand maart. Januari en februari werden uiteindelijk toegevoegd na december, tot het einde van het jaar. Maar tegen de tijd dat de Juliaanse kalender werd opgesteld in 45 voor Christus, verscheen januari en februari aan het begin van het jaar, die alle oorspronkelijke maanden (en hun oorspronkelijk toegewezen namen) naar voren schoof.

 

De designs voor deze maand

We bieden twee stijlen aan per maand: eentje geïnspireerd door een trouwcollectie en de andere door een geboorte én kerstcollectie. Klik onder de afbeeldingen op de juiste versie die je wilt downloaden.

 

Trouwcollectie

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

 

Geboorte en Kerst

Download dit design:

Met kalender voor pc

Met logo voor mobiel

Met spreuk/citaat voor pc

Met spreuk/citaat voor mobiel

 

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Welkom op onze blog!

Posted on 2 november 2017

Previous PostKerst tot in de puntjes!
Next PostThe Big Wedding Countdown
8-6 maanden vóór je bruiloft

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!